SteelSeries vylepšuje lehké perforované myši Aerox
Hardware Článek SteelSeries vylepšuje lehké perforované myši Aerox

SteelSeries vylepšuje lehké perforované myši Aerox

David Jiránek

David Jiránek

3. 11. 2021 19:01

Nově jsou k dispozici ve sněhově bílé barvě a s kluznicemi ze 100% čistého PTFE.

Reklama

Společnost SteelSeries omlazuje modely Aerox 3 a Aerox 3 Wireless. Herní myši edice 2022 jsou nově k dispozici ve sněhově bílé barevné variantě a plně optimalizovány pro maximální rychlost a přesnost pohybu. Každá milisekunda může rozhodovat a proto využívají kluznic vyrobených ze 100% čistého PTFE.

SteelSeries Aerox 3 Wireless (2022 Edition)

Ultralehká myš Aerox 3 Wireless s hmotností pouhých 68 g využívá k přenosu signálu 2,4 GHz síť, respektive režim Bluetooth, a vydrží na jedno nabytí úctyhodných 200 hodin nepřetržitého bezdrátového hraní. Na spodní části jsou umístěny hladké kluznice vyrobené ze 100% čistého PTFE, které poskytují hráčům maximální kontrolu a rychlost.

Navzdory tomu, že se jedná o perforovanou myš, může se pyšnit certifikací IP54, tedy odolností proti postříkání vodou a prachuvzdorností, a to díky integrované technologií AquaBarrier.

Spínače Golden Micro IP54 zajišťují plynulý a jistý stisk, zatímco technologie Quantum 2.0 Dual Wireless zabezpečuje stabilní a spolehlivý signál. Kvalitní optický senzor TrueMove Air se stará o vysokou přesnost sledování pohybu. Jedinečný design umocňuje 3zónové RGB podsvícení a celkovou funkčnost pak USB-C připojení, resp. kabel pro rychlé nabíjení.

SteelSeries Aerox 3 (2022 Edition)

Tato drátová verze myši zrcadlí všechny vlastnosti své bezdrátové kolegyňky včetně kvalitních spínačů s vysokou životností dimenzovanou na 80 milionu kliknutí, což je 3x více než nabízí tradiční herní myši. Absencí bezdrátového modulu je ještě snížena hmotnost na 59 g a druhým rozdílem je použití optického senzoru TrueMove Core.

 

SteelSeries vylepšuje lehké perforované myši Aerox

 

Portfolio a řada myší Aerox 3 je nyní k dispozici také ve sněhově bílé barvě, která tak doplňuje nedávno uvedenou spirituální limitovanou edici Aerox 3 Wireless Ghost.

SteelSeries Aerox 3 Wireless (2022 Edition) je nyní k dispozici za 109,99 euro včetně dopravy prostřednictvím webu SteelSeries.com nebo u vybraných lokálních prodejců.

SteelSeries Aerox 3 (2022 Edition) je nyní k dispozici za 69,99 euro včetně dopravy prostřednictvím webu SteelSeries.com nebo u vybraných lokálních prodejců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama