Streamer Asmongold si myslí, že od Twitche dostal shadowban
Zajímavosti Článek Streamer Asmongold si myslí, že od Twitche dostal shadowban

Streamer Asmongold si myslí, že od Twitche dostal shadowban

Adam Král

Adam Král

30. 11. 2022 08:09

Nezobrazuje se totiž na hlavní stránce platformy.

Reklama

Asmongold je na Twitchi známým tvůrcem, který se kromě povídání se svými fanoušky zaměřuje na MMO RPG hry, převážně pak World of Warcraft od Blizzardu. Tím, že studio vydává už několikátou expanzi a Asmongold má odehrány veškeré dodatky, je jedním z nejsledovanějších tvůrců na platformě. Díky tomu by tedy měl od Twitche dostávat co největší pozornost tak, aby ho našli i zbylí fanoušci World of Warcraft. Jak to ale vypadá, Twitch tvůrce na hlavní stránce odmítá ukazovat.

Po nějaké době, co streamoval čerstvou expanzi s názvem Dragonflight, se Asmongold rozhodl, že zjistí, kdo další streamuje toto rozšíření stejně jako on. A byl dost překvapen, když zjistil, že jeho jméno se na seznamu vysílajících nezobrazuje, přestože by se 100 000 lidmi, kteří sledují vysílání, měl být hned na špici a někde ve středu. To se ale nestalo, což mu bylo divné a zkontroloval situaci i na telefonu. Ani tam svůj kanál nenašel. Přestože řekl, že to není žádný velký problém, po několika minutách své prohlášení upravil.

Tohle nedává žádný zatracený smysl, ukazuje to všechny, kromě mě.

Jeho fanoušci okamžitě začali vtipkovat, že je to kvůli tomu, že má shadowban, protože je moc úspěšný. Pokud má někdo shadowban, znamená to, že se neukazuje ve vyhledávání jiných lidí a jeho obsah se nezobrazuje tolika lidem. Na druhou stranu ale spousta lidí zmiňuje, že tato chyba se děje poměrně často a není čeho se obávat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama