Streamer Diabla 4 po 24 hodinách hraní usnul a přišel o vše!
Gaming Článek Streamer Diabla 4 po 24 hodinách hraní usnul a přišel o vše!

Streamer Diabla 4 po 24 hodinách hraní usnul a přišel o vše!

Jarmil Černý

Jarmil Černý

6. 6. 2023 21:23 1

Twitch streamer, který hrál Diablo 4 hned od vydání a prokousal se přes 24 hodin herního postupu, usnul během živého přenosu a přišel o vše.

Reklama

Twitch streamer, který hrál Diablo 4 hned od vydání a prokousal se přes 24 hodin herního postupu, usnul během živého přenosu a jelikož hrál v režimu hardcore, kde nelze po smrti vaši postavu obnovit, tak o veškerý nahraný postup přišel.

Streamer s přezdívkou AMValentine1 na streamu pomalu usínal, napoprvé si to ale včas uvědomil: „Už usínám, já už ku**a usínám. Trvalo to tak dvě sekundy, málem jsem kvůli tomu umřel (ve hře pozn. red.). To mohl být konec.“

Bohužel pro streamera ale netrvalo dlouho a po pár vteřinách skutečně usnul. Jeho postava tak zůstala stát na místě a nedaleké příšery neměly ani špetku slitování, na jeho herní postavě si pochutnaly.

Když se streamer za dalších pár sekund probudil, okamžitě mu došlo, co se stalo a radost z toho vskutku neměl. „Já usnul! Zrovna jsem se chtěl odhlásit, dop****e , tohle je konec mojí hardcore cesty. Měl jsem to na dosah a já to pos**l. Pos**l jsem to, protože jsem nešel spát, když jsem měl. Měl jsem se na tenhle quest vys**t, sotva jsem udržel oči otevřené,“ brečel streamer nad rozlitým mlékem. „Ztratil jsem 24 hodin. Streamoval jsem 24 hodin a teď jsem nadobro mrtvej,“ doplnil.

Drobným neúspěchem se však streamer odradit nenechal a divákům slíbil, že se na další den vrátí do hry znovu.

Pokud jsi fanouškem pekelné zábavy, mrkni k našemu partnerovi CZC.cz, kde kromě samotné hry najdeš parádní herní předměty na motivy hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama