Streamer, který zbil svou těhotnou ženu online, byl na Twitchi odbanován a v zápětí opět zabanován
Zajímavosti Článek Streamer, který zbil svou těhotnou ženu online, byl na Twitchi odbanován a v zápětí opět zabanován

Streamer, který zbil svou těhotnou ženu online, byl na Twitchi odbanován a v zápětí opět zabanován

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

7. 1. 2019 13:12

A nikdo neví co se vlastně stalo.

Reklama

Nevíte, kdo je MrDeadMoth? Jedná se o australského streamera, který hrával Fortnite. Jeho ženě se to moc nelíbilo, a tak se mu v tom pokusila zabránit tak, že na něj křičela a házela po něm různé předměty. Tak ji přímo na streamu před očima dalších lidí zbil. Nejenže tomu přihlíželo jejich dítě, ale jeho žena je navíc těhotná. Celá věc velmi intenzivně proletěla médii a streamer získal jak spoustu odpůrců, tak i lidí, kteří tvrdili, že si to zasloužila. Na Twitchi dostal samozřejmě okamžitý dvoutýdenní ban. Pár byl prý známý pro domácí násilí na obou stranách před zraky dítěte, takže to, co se stalo na streamu, prý nebylo nic neobvyklého.

Ale celá kauza dále pokračuje, protože MrDeadMoth oznámil, že se po vypršení banu vrací ke streamování. To spoustu lidí nepotěšilo a začali psát nejen samotnému streamerovi, ale později i Twitchi.

A vypadá to, že odpůrci mohou slavit úspěch, protože jeho kanál je opět nedostupný. K vyjádření ze strany Twitche či samotného streamera zatím nedošlo, tak můžeme jen hádat, co se vlastně stalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama