Streamer Ludwig vyhrál cenu Tvůrce roku na The Game Awards 2022
Zajímavosti Článek Streamer Ludwig vyhrál cenu Tvůrce roku na The Game Awards 2022

Streamer Ludwig vyhrál cenu Tvůrce roku na The Game Awards 2022

Adam Král

Adam Král

11. 12. 2022 15:27

Streamer Ludwig vyhrává cenu Tvůrce roku, jeho fanoušci slaví.

Reklama

Konec roku 2022 se pomalu blíží, a to znamená jednu podstatnou událost. The Game Awards se pořádají každý rok a už dávno nejsou jen o hrách. V posledních letech se přidala i kategorie nejlepšího tvůrce obsahu. V minulých letech vyhrála například Valkyrae, Dream či Shroud, který vyhrál minulý rok. Nyní se k zástupu tvůrců připojuje i jedno jméno, které je v posledních letech čím dál hlasitější –⁠ Ludwig.

Ludwig "Ludwig" Ahgren vyhrál The Game Awards 2023 v kategorii Tvůrce obsahu. Bývalý streamer na Twitchi tak překonal tvůrce jako Karl Jacobs, QTCinderella, Nobru, a Nibellion, aby si převzal prestižní cenu, kterou mu už nikdo nesebere. Pro Ludwiga se jednalo o pěkný moment, který prý nečekal. Po získání ceny se vydal na Twitter, aby poděkoval všem svým fanouškům za to, že ho volili.

Pod tweetem mu všichni fanoušci začali gratulovat a shodli se na tom, že je správně, že vyhrál on. Ve streamerské scéně toho totiž vykonal hodně, ať už charitativním streamem v listopadu, kdy vybral 100 000 dolarů, nebo subathonem minulý rok. Jedná se zkrátka o jednoho z nejlepších tvůrců, který má obrovské zástupy fanoušků, a přestože pro něj tento rok nebyl tím nejlepším, dokázal z něj vytěžit maximum.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama