Streamer na Twitchi byl tak nadšený ze svého úspěchu, až z toho omdlel
Zajímavosti Článek Streamer na Twitchi byl tak nadšený ze svého úspěchu, až z toho omdlel

Streamer na Twitchi byl tak nadšený ze svého úspěchu, až z toho omdlel

Adam Král

Adam Král

30. 11. 2022 15:41

Vehementně oslavovat se leckdy nevyplácí.

Reklama

Velmi často se stává, že streameři jsou přemotivovaní, aby dokázali splnit jednu určitou výzvu. To, co předvedl tvůrce s přezdívkou GingerBeardie, ale bylo to na něj moc. Jeho hlavní zábavou je totiž hraní RuneScape, což můžeme zařadit mezi opravdu optížné hry. Abyste si ale titul ještě ztížili, můžete odolat 69 vlnám nepřátel, což je takřka nadlidský úkol. Streamer se o to ale stejně pokusil a jeho zdraví mu úplně nepoděkovalo.

V RuneScape existuje jedna mapa s názvem The Inferno, ve které musíte dokončit 69 úrovní se stále těžšími nepřáteli, což dokáže jen malé procento hráčů. Poté, co to GingerBeardie dokázal, jeho emoce ho trochu přemohly a série prohlášení, která učinil, mu zapříčinila zhroucení.

Ano! Konečně, do haj#lu. Už na tuhle pitomou hru kašlu, přísahám Bohu, že už se k ní nikdy ku#va nevrátím. Nikdy se k té hře nevrátím. 

Hned poté, co učinil toto prohlášení, při kterém mu jistě došla spousta kyslíku, na více než dvacet sekund omdlel a dopadl obličejem na klávesnici. Po necelé půl minutě se probral a řekl, že už nemá energii na slavení. Právě vrazil hlavou do klávesnice, uvedl. Po několika minutách ale ještě prohlásil, že je vážně dobrý a ke hře se už nikdy nevrací. Hlavní odměnou pro streamera přitom byla kápě, kterou ve hře dostanete.

S největší pravděpodobností se ale nic vážného nestalo a tvůrce prostě přemohly emoce a naprosté vyčerpání, protože úspěchu předcházelo více než dvacet pokusů. Po vysílání dokonce na Twitteru vtipkoval, že má do konce života vytetované Windows tlačítko na čele. GingerBeardie je tak ukázkou, že při hraní bychom se měli krotit, pokud nechceme padnout vyčerpáním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama