Streamer prošel Dark Souls 3 na ovladači pro Guitar Hero bez jediného obdrženého zásahu
Zajímavosti Článek Streamer prošel Dark Souls 3 na ovladači pro Guitar Hero bez jediného obdrženého zásahu

Streamer prošel Dark Souls 3 na ovladači pro Guitar Hero bez jediného obdrženého zásahu

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

11. 7. 2020 15:08

Tak to se jen tak nevidí.

Reklama

Jen se přiznejte, kolikrát jste už prošli Dark Souls 3 na běžném konzolovém ovladači či klávesnici? Určitě jste při tom ale ztratili pěknou dávku vybraných slov a nervů. A určitě se vám to nepodařilo projít bez jediného hitu. Nic si z toho nedělejte, nám taky ne. Nicméně ve světě se hráči snaží pokořit souls hry různými způsoby či si stanovují prazvláštní výzvy.

Minulý rok streamer Happy Hob prošel všech pět soulsborn her, aniž by obdržel jediný hit. Jinému hráči se zas podařilo projít Dark Souls na ovladači z banánů. Ano, čtete správně. Z banánů! Nikdy se ale nikomu nepodařilo projít některou ze soulsovek na nezvyklém ovladači a zároveň neobdržet jediný hit. Až do teď.

Streamer, co si říká MezzPlays sfouknul Dark Souls 3 na kytaře, která je určená pro naprosto jinou žánrovku - Guitar Hero. A aby toho nebylo málo, celé se mu to podařilo, aniž by dostal jediný hit ve hře. Samozřejmě, aby zvýšil šance na úspěch v této bizarní výzvě, tak se vyhýbal volitelným bossům a oblastem. Celá tahle paráda se mu taky podařila v poměrně rekordním čase, a to za 4 hodiny, což je podle serveru HowLongToBeat až osmkrát rychlejší než průměrný pouze příběhový run.

Každopádně než MezzPlays předvedl tuhle parádu, musel spoustu, ale opravdu spoustu času investovat do naprosto precizního naučení se nejoptimálnější cesty ve hře, ovládání Guitar Hero kytary a trpělivosti, protože po každé chybě musel začít od začátku. Na finální moment z tohohle unikátního runu se můžete podívat ve videu níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama