Streamer si vytetoval "T1 šampiony Worlds", ti potom prohráli
Zajímavosti League of Legends Článek Streamer si vytetoval "T1 šampiony Worlds", ti potom prohráli

Streamer si vytetoval "T1 šampiony Worlds", ti potom prohráli

Adam Král

Adam Král

7. 11. 2022 16:53

Atrioc svého rozhodnutí teď lituje. A nebo je rád za publicitu.

Reklama

Světový šampionát v League of Legends s názvem Worlds slavnostně skončil v neděli ráno. Po napínavých hrách se v grandfinále utkaly korejské týmy T1 v čele s Lee Sang-hyeokem alias Fakerem a DRX s hvězdným  ADC Kim Hyuk-kyu alias Deftem. Zápasy byly zajímavé a do poslední chvíle se nevědělo, kdo vyhraje. Zatímco spousta fanoušků drtivé vítězství připisovala T1, šampionát nakonec skončil 3:2 pro DRX.

Brzké slavení

O tom, že se nevyplácí slavit brzy, se přesvědčil jeden z fanoušků T1 a známý streamer s přezdívkou Atrioc. Ten si totiž ještě před zápasem nechal na ruku vytetovat "T1, světoví šampioni 2022", přičemž to tak v jeden moment skutečně vypadalo. DRX nakonec otočili a sen hráčů a fanoušků se rozplynul. A tetování fanouška tak má hořkou příchuť. Tweetu si všimli i další streamři, například Ludwig Ahgren, který odpověděl třemi tečkami.

V tweetu Atrioc píše o tom, že udělat takové rozhodnutí vyžaduje pevnou víru ve vítězný tým. V samotném vlákně si z něj uživatelé dělají legraci. Představte si, kdyby ten tým nevyhrál, píše jeden. Neví někdo, jak schovat tetování?, píše druhý. Zkrátka si z něj celý internet nyní utahuje. Výhra DRX byla pro všechny zúčastněné šokem. Měli to totiž být T1, kteří vyhrají. DRX byli přitom týmem, který vystoupal už z play-ins a v semifinále porazil favority z GenG.

Letošní šampionát tak přinesl kupu zajímavých momentů, které s fanoušky zůstanou ještě pořádně dlouhou dobu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama