Streamerka dohrála Elden Ring jen pomocí svého hlasu
Zajímavosti Článek Streamerka dohrála Elden Ring jen pomocí svého hlasu

Streamerka dohrála Elden Ring jen pomocí svého hlasu

Adam Král

Adam Král

20. 2. 2023 11:24

Při hraní pekelně těžkého titulu se klávesnice či ovladače ani nedotkla.

Reklama

Říká se, že milovníci žánru souls her, jsou masochisty. Pekelně těžké boss fighty, všude číhající nebezpečí a smrt na každém rohu. Zkrátka se nejedná o tituly, které by dohrál každý a jde tak o skvělou trofej a prokázání toho, že jako hráč nestojíte úplně za pendrek.  Na ještě vyšší úrovni jsou pak lidé, kteří si hru ještě více ztíží. Například použitím pouze základní výbavy či netradičním příslušenstvím jako například taneční podložka.

Na seznam těchto hráčů se nyní přidává i tvůrkyně s přezdívkou Larxa, která se věnuje speedrunnování hry Elden Ring a dohrála ho už několikrát. Té se povedl skvělý kousek, a to když celou hru dohrála za pomocí programu Voice Attack. Aplikace naslouchá uživateli a převádí hlasové povely, v tomto případě bojové příkazy. Pokud tak streamerka řekla "heavy", postava udělala těžký útok, při zakřičení "double" provedla ve hře úhyb a tak dále.

Průchod Elden Ringem jí zabral 44 hodin a vytěžila z něj tímto způsobem absolutní maximum. Dokázala přitom zabít finálního bosse hry, Elden Beasta. Ať už jste náruživým hráčem soulsborne žánru, anebo jen tak trochu procházíte kolem, musíte uznat, že se jedná o velmi zajímavý a jedinečný výkon, který svede málokdo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama