Streamerka na Twitchi dohrála Elden Ring na taneční podložce
Zajímavosti Článek Streamerka na Twitchi dohrála Elden Ring na taneční podložce

Streamerka na Twitchi dohrála Elden Ring na taneční podložce

Adam Král

Adam Král

7. 1. 2023 12:56

Dohrát pekelně těžkou hru Elden Ring rukama je moc lehké. Streamerka titul pokořila nohama.

Reklama

Elden Ring je poměrně těžkou hrou. To je něco, na čem se většina hráčů na světě dokáže shodnout. Někdo se nedostane ani přes prvního bosse, zatímco streameři si vymýšlejí stále šílenější a šílenější způsoby, jak se hrou prokousat. Jeden tvůrce Elden Ring dohrál s pětinásobným počtem nepřátel a ano, týkalo se to i bossfightů. S nejtěžší výzvou přišla streamerka s přezdívkou MissMikkaa.

Mikkaa se pustila do Elden Ringu na konzoli PlayStation 5 v době, kdy seděla na židli a nohama ovládala taneční podložku připojenou k počítači. Na něm běžela ta samá hra. Tvůrkyně tak simultánně hrála Elden Ring jak na počítači, tak konzoli. Ovládání hry na podložce je navíc tak trochu krkolomné, nemluvě o tom, že se musí zvlášť přemýšlet o tom, co dělají nohy a jaké inputy mačkají ruce.

Jak MissMikkaa píše na Twitteru, jen jeden bossfight, Malenia, jí zabral 3 dny a 199 pokusů! Jedná se o jednoho z nejtěžších protivníků ve hře a spousta hráčů ho neporazí, ani když hrají za normálních podmínek. Na řadě je nyní finálový boss v podobě Elden Beasta, který streamerce s největší pravděpodobností zabere ještě více času.

Tvůrkyně podobné bizarní kousky dokázala už v minulosti. Elden Ring dohrála s rukou za zády a na levelu 1. To tak znamená, že většina nepřátel v pozdější fázi hry by její postavu zabila na jeden jediný úder. Přesto titul pokořila a náleží jí respekt mnoha kolegů a také hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama