Streamerka na Twitchi "kojí" ve vířivce a "topí" u toho své dítě
Zajímavosti Článek Streamerka na Twitchi "kojí" ve vířivce a "topí" u toho své dítě

Streamerka na Twitchi "kojí" ve vířivce a "topí" u toho své dítě

Adam Král

Adam Král

8. 12. 2022 13:19

Twitch streamerka se rozhodla, že si vystřelí ze svých kolegyň, které kdysi streamovaly z vířivky.

Reklama

O tom, že je na Twitchi zakázána jakákoliv nahota, se mohla přesvědčit spousta zabanovaných tvůrců. Výjimku ale mají matky s malými dětmi, které musí svému potomkovi dávat najíst. Pokud se tak jedná o matku, která kojí, nějaká odkrytá část těla tolik nevadí. Doporučuje se ale, aby se tvůrkyně zakryly a předešly tak některým incidentům. Nápad, který dostala LuxieGames, matka-kojička tak byl velmi zajímavý.

Protože je její práce na plný úvazek streamování, nemůže se jen tak rozhodnout, že si musí na nějakou dobu odběhnout a svého potomka nakojit. Rozhodla se tak, že bude kojit na streamu, k čemuž ale potřebovala něco, čím si zakrýt prsa. Jeden z moderátorů ale přišel se zajímavým nápadem, kterého se Luxie hned chytla a využila ho. U toho si navíc vystřelila z několika kolegyň.

Přemýšleli jsme, jak udělat zakrývací čáru originálně, když v tom můj moderátor Tori přišel se zajímavým nápadem, abych vypadala, jako že sedím ve vířivce.

Přestože tím Luxie odkazovala na Amouranth a další tvůrce z minulého roku, kteří streamovali ve svých vířivkách, uvedla, že nikoho nezesměšňuje, což ani nebylo jejím záměrem. Obrázek i s popiskem sdílela na Twitteru a vyvolala zajímavé reakce. Někteří uživatelé se divili, jak se jí do pokoje vejde vířivka, a pak si uvědomili, o co jde. Druzí sice věděli, že kojí, ale měli za to, že je dítě ponořené ve vodě.

Kreativitě se meze nekladou a je zábavné sledovat, s čím vším tvůrci a jejich pomocníci dokážou přijít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama