Streamerka si zapomněla vzít na stream kalhotky, Twitch ji zabanoval
Zajímavosti Článek Streamerka si zapomněla vzít na stream kalhotky, Twitch ji zabanoval

Streamerka si zapomněla vzít na stream kalhotky, Twitch ji zabanoval

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

11. 9. 2019 14:40

Když jsou kalhotky zbytečný luxus.

Reklama

Amouranth běžně streamuje ASMR, což je vytváření zvuků, které mají v posluchači vyvolat příjemné pocity a ani tentokrát tomu nebylo jinak. Její poslední stream byl speciální tím, že tvořila ASMR se svým psem, kdy si lehla na zem a hrála si s ním poblíž mikrofonu. Ale když se pokoušela posadit, tak se jí shrnula sukně a celému světu odhalila, že kalhotky jsou poněkud přebytečný luxus. A tak jí Twitch napálil ban, zatím nevíme na jak dlouho.

Amouranth je s milionem followerů jednou z největších streamerek ASMR na Twitchi. Je také známá za své "dospělé" cosplaye, kterými si vydělává na Patreonu a občas je ukáže i na Twitchi, ale jen tak, aby z toho nebyl problém. Žádná světice to nejspíš není, ale Twitch by se mohl nechat obměkčit tím, že zakázanou část těla ukázala nechtěně, ovšem Amouranth má za sebou již pár dřívějších prohřešků od ponižování cizích lidí na veřejnosti až po rasistické průpovídky, takže je otázka, jak se k tomu Twitch postavil.

Pokud vás zajímá, za co opravdu Amouranth ban dostala, klip najdete na Redditu, ale upozorňujeme, že se jedná o video nevhodné pro děti a mladistvé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama