Studio bývalého ředitele BioWare Caseyho Hudsona oznamuje novou AAA hru
Gaming Článek Studio bývalého ředitele BioWare Caseyho Hudsona oznamuje novou AAA hru

Studio bývalého ředitele BioWare Caseyho Hudsona oznamuje novou AAA hru

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 3. 2022 17:03

Příspěvek ale slouží spíše jako nábor.

Reklama

Vývojáře Caseyho Hudsona zná snad každý fanoušek her od BioWare. Hudson stál dlouhou dobu ve vedení studia a mezi jeho největší úspěchy patří tvorba trilogie Mass Effectu či Baldur’s Gate 2. V roce 2014 ze studia odešel, jen aby se o tři roky později vrátil a o další tři roky později, tedy v roce 2020, znovu odešel. Tentokrát si už našel jiné zalíbení, a to ve svém vlastním studiu Humanoid Studios.

Právě s tím Hudson včera odhalil, na čem vývojáři pracují. Údajně jde o multiplatformní AAA hru, která se soustředí na příběh jedné postavy, a to v novém scifi světě. Studio nám zatím ke hře neposkytlo více informací, na oficiálních stránkách se ale objevilo několik obrázků, které naznačují, že se Hudson opět nechá inspirovat atmosférou Mass Effectu – a že hra nejspíše poběží na Unreal Enginu.

Bohužel toto „oznámení“ je opět schováno pod rouškou náboru. Jak je v posledních měsících zvykem, vývojářská studia nemají dostatek zaměstnanců a situace v Humanoid Studios nebude jiná. Zakladatel tak láká nové vývojáře na menší, agilní tým s kreativní svobodou a nezávislostí. Stejně tak slibuje bezpečné a podporující prostředí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama