STYKO v Apeks brzy vyzve eSubu či ENTERPRISE
Esport CS:GO Článek STYKO v Apeks brzy vyzve eSubu či ENTERPRISE

STYKO v Apeks brzy vyzve eSubu či ENTERPRISE

Michael Douša

Michael Douša

15. 1. 2022 18:02

Slovenský střelec se ukáže na Pinnacle Winter Series, zabojuje i proti domácím

Reklama
Zatímco česko-slovenská scéna je otřesená velkými přestupy mezi ENTERPRISE a Sinners, Slovenská hvězda si našla svůj nový domov. A uvidíme ho v akci už za pár dní.

 Pinnacle po úspěšném roce 2021 pokračuje i letos s dalšími turnaji. První z nich začne už 17. ledna a hrát se bude až do 2. února. Začne se regionální swiss fází, odkud osm týmů projde do hlavní fáze s 8 silnými druholigovými týmy, odkud zase čtyři projdou do play-off, kde na ně budou čekat světové špičky. 

O tato postupová místa se budou utkávat ale i zástupci z Česka a Slovenska. V akci uvidíme zbrusu novou eSubu, majoritně slovenské ENTERPRISE, od nichž do Sinners utekl David "forsyy" Bílý, a tak se ukáží s Dominikem "NIO" Maxianem. V novém týmu se pak ukáže i Martin "STYKO" Styk, jenž teprve před pár dny přišel do týmu Apeks, kde hraje i s bývalým sniperem NIP Timem "nawwk" Johanssonem či někdejším hráčem Renegades Joakimem "jkaem" Myrbostadem. V GamerLegion pak nastoupí Slovák Patrik "Zero" Žúdel, někdejší STYKův spoluhráč z HellRaisers. 

Mezi dalšími týmy najdeme také Endpoint, Tricked nebo Wisla Krakow. V hlavní fázi pak na postupující čekají Eternal Fire, MOUZ NXT, Dignitas či 1WIN s ukrajinskou legendou Igorem "flamie" Vasilevem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama