Suicide Squad: Kill the Justice League nabídne kooperaci pro 4 hráče
Gaming Článek Suicide Squad: Kill the Justice League nabídne kooperaci pro 4 hráče

Suicide Squad: Kill the Justice League nabídne kooperaci pro 4 hráče

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

23. 8. 2020 11:06

Kdo by nechtěl zabít Supermana?!

Reklama

Nový Batman bez Batmana se už v traileru ukázal, a tak bylo na čase, aby se předvedla taky ta opačná, antihrdinská, strana. Harley Quinn, Deadshot, King Shark a Captain Boomerang budou hlavními tvářemi chystané akční hry Suicide Squad: Kill the Justice League, která vyjde až v roce 2022.

V nově oznámeném Suicide Squad: Kill the Justice League budete čelit proti mocnému Supermanovi v otevřeném světě města Metropolis, který si tentokrát libuje v zabíjení lidí, místo jejich ochrany. Název hry ještě naznačuje, že by jste se mohli setkat taky se zlými verzemi ostatních členů Justice League, Rocksteady ale zatím nic takového nepotvrdili. Každopádně příběh navazuje na události z předchozích her v Arkham universu.

Hratelné budou všechny čtyři výše zmíněné antihrdinské charaktery, mezi kterými si budete moci volně přepínat. Hru si budete moci zahrát jak sami, tak v kooperaci s až čtyřmi dalšími hráči. Když ale nebudete mít s kým hrát, ostatní členy oddílu bude řídit počítač. Každý z antihrdinů bude mít své speciální zbraně, takže Harley Quinn nemůže chybět baseballová pálka nebo Deadshot bude vybavený jetpackem, co umí rozpoutát ohnivé peklo.

Na Suicide Squad: Kill the Justice League si ještě nějakou dobu počkáme, protože plánovaný rok vydání je až 2022. Dočkají se jak PCčkaři, tak vlastníci konzolí nové generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama