Summer Summit 2021 v podání Cooler Master
Technologie Článek Summer Summit 2021 v podání Cooler Master

Summer Summit 2021 v podání Cooler Master

David Jiránek

David Jiránek

12. 7. 2021 16:02

Cooler Master uvede nové produkty ve virtuálním prostředí.

Reklama

Společnost Cooler Master oznamuje Summer Summit 2021. Online představení nových produktů v portfoliu, projektů a služeb, které zaujmou svým vzhledem i funkčností.

Summit proběhne online skrze aplikaci Gather Town určenou pro webové konference. Ta je velmi podobná službě Zoom, ale umožnuje procházet virtuální místnosti. Cooler Master věří, že se pomocí Gather Town podaří napodobit klasický veletrh, tedy technologickou show se zábavným a interaktivním obsahem.

Každý návštěvník bude moci na vytvořeném ostrově prostřednictvím vlastní 8bitové postavičky prozkoumat vše, co letní summit nabízí: interakci s produkty, setkání se zaměstnanci Cooler Masteru nebo například hledání „Easter eggs“, díky kterým může vyhrát hodnotné ceny.

Na summitu se představí čtyři nové barevné varianty počítačových skříní NR200P. Také zcela nová řada MAX s předpřipraveným chlazením a napájením.

Summer Summit 2021 v podání Cooler Master

Novinkou mezi chladiči ubde pasivní model Hyper H6/H6DT ARGB. Dále pak MasterLiquid ML240P/ML360P Flux s dvoukomorovým čerpadlem se zdokonaleným průtokem a tlakem. Dojde i na modely Mobius.

K vidění budou i nové napájecí zdroje XG Platinum, modely M1600/M2000 Platinum s výkonem až 2 000 W.

Summer Summit 2021 v podání Cooler Master

Ochuzeni nebudeme ani o periferie v podobě myší MM730, MM731 a klávesnic CK721, CK351 a CK352. Herní křeslo Cooler Master Motion 1 se rovněž ukáže. Vzniklo ve spolupráci se společností D-Box.

Summer Summit 2021 v podání Cooler Master

Monitory zastoupí nové modely Cooler Master GM27-FQS, GM27-CFX, GM32-FQ. A dojde i na specialitu v podobě Orb X - víceúčelové pracovní stanice.

Celý summit bude streamován na platformě StreamEnjin. Více informací naleznete na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama