Super galaktické skiny přichází do hry
Gaming League of Legends Článek Super galaktické skiny přichází do hry

Super galaktické skiny přichází do hry

Thundarr

Thundarr

20. 10. 2017 13:24

Do hry přichází nové Super Galaktické skiny. Pokud by jste se o nich chtěli dozvědět více

Reklama

Do hry přichází nové Super Galaktické skiny. Pokud byste se o nich chtěli dozvědět více, doporučujeme video od Riotu, ve kterém jsou nové Galaxy skiny představeny. Co Riot opravdu umí je dělání hezčích a krásnějších skinů, než jsou ty původní. Není se ale čemu divit, kdyby byly starší skiny hezčí, nebyly by nové skiny prodejné.

V nové sérii jsou nové Super Galaxy ikony a Super Galaxy skiny pro Elise, Nidalee, Annie, a Gnara. Skiny to jsou opravdu úžasné, nicméně na šampióny, kteří v dnešní době moc hratelní nejsou. Všichni tito šampióni jsou na svých pozicích prakticky nepoužitelní. Jejich popularita je méně než 5 %, což je hodně špatné. Když si vezmete Riven, která se nyní taky moc nehraje, tak ta je na třicátém místě s 10 % popularity. 

Samozřejmě netvrdím, že by někteří šampióni v dobrých rukách nebyli schopni potahat hru. Na vyšší úrovni o tom ale přesvědčen nejsem. Proto, pokud bych uvažoval o koupi některého z těchto skinů, rozmyslel bych si to a počkal bych buďto na Halloween, nebo až na prosinec, kdy bude jistě mnoho zajímavých slev a přijdou i legendární skiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama