Svenskeren se stává HondaMVP v LCS Summer Split
Esport League of Legends Článek Svenskeren se stává HondaMVP v LCS Summer Split

Svenskeren se stává HondaMVP v LCS Summer Split

Daniel Zappe

Daniel Zappe

23. 8. 2019 12:03

Pojďme si představit hráče, který dosáhl na další úspěch ve své kariéře.

Reklama

League of Legends Championship Series (LCS) je profesionální liga v Severní Americe ve hře League of Legends. Deset týmů soutěží v kruhové skupině - tedy každý s každým dvakrát a následně nejlepších šest týmů hraje playoffs.

Jedním z postupujících týmů byl i Cloud9, který táhl jejich jungler Svenskeren. Tento třiadvacetiletý hráč svou kariéru zahájil v roce 2011 v týmu LoLLeague. Postupně se jeho výkony zvedaly a po dvou letech se dostal do prvního velkého týmu - Ninjas in Pyjamas. v NiP nebyl ani rok a jeho příběh pokračoval, přestoupil do SUPA HOT CREW, kde byl bez mála dva roky. Poté přišla velká organizace SK Gaming, pak Team Solo Mid a nakonec  Cloud9. 

S aktuálním týmem se mu daří nejvíce a zapisuje si úspěchy. Dosáhl třeba na vítězství v NA Academy lize, dělené třetí místo na Worlds nebo druhé místo na turnaji Rift Rivals.

Nyní byl vyhlášen jako HondaMVP hráč LCS summer splitu. Poté, co táhl svůj tým k výsledkům, mu tímto gratulujeme a přejeme, aby se povedlo nadcházející finále v LCS Summer Split Playoffs proti týmu Liquid, které by se mělo odehrát 25. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama