Svět bitevních lodí a svět tanků blitz se představí na velké japonské akci
Gaming Článek Svět bitevních lodí a svět tanků blitz se představí na velké japonské akci

Svět bitevních lodí a svět tanků blitz se představí na velké japonské akci

Thundarr

Thundarr

21. 9. 2018 13:17

Mobilní hry Wargamingu se představí na Tokijské herní akci.

Reklama

Svět bojových lodí a svět tanků Blitz se objeví na Tokijské herní show s japonským obsahem. Řada japonských torpédoborců a nový tank inspirovaný Valkyrijskými kronikami. Tokio Game Show bude obsahovat oba mobilní tituly World of Warships Blitz a World of Tanks Blitz, kde se objeví nový obsah vztahující se k zemi kvetoucích třešní.

V mobilní verzi tanků Blitz s názvem World of Tanks vstupuje Hafen do hry přímo z Valkiria Chronicles 4. Je to tank na tieru VII a připojí se k ostatním třem, které byly přidány již dříve. Hafem se vyznačuje rychlostí a manévrovatelností, je ideální pro agresivní styl hraní. Můžeme počítat s dobrým poškozením a efektivní moblitou. Měla by vyzvat fanoušky seriálu SEGI, stejně jako hráče z World of Tanks Blitz. Tank je dostupný do 30. září.

Spolu se stálým partnerem se společností SEGA získal World of Tanks Blitz popularitu, v současné době bylo staženo více než 100 000 000 her a hráči přesouvají přes 10 000 000 bitů denně.

Nejnovější aktualizace přidá nové japonské torpédoborce do World of Warships Blitz. Při jejich hraní byste se měli soustředit na překvapující útoky z úkrytu. Ty by měly být proti nepřátelům účinné a bolestivé, protože tyto lodě mají velkou palebnou sílu. Iseova neviditelná loď nebyla nikdy předtím spatřena. Je to kombinace letadlové lodi a bitevní lodí. Ise má hodně síly, silné zbraně a bombardéry. Tato zajímavá jednotka je nejvhodnější pro boj na střední a dlouhé vzdálenosti, dokáže bojovat i s více lehce obrněnými soupeři, jako jsou křižníky nebo torpédoborce. Do hry také přidali japonský přístav, který je dostupný všem hráčům, kteří mají úroveň VI nebo vyšší. S přístavem s názvem Zipang se dostanete do krajiny třešňových květů s ikonou Mount Fuji v pozadí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama