T9Laky nedal jedinému soupeři šanci
Esport Článek T9Laky nedal jedinému soupeři šanci

T9Laky nedal jedinému soupeři šanci

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

2. 10. 2020 16:44

Výsledky 4. kvalifikace Big Shock! FIFA turnaje.

Reklama

Středeční 4. kvalifikace Big Shock! FIFA turnaje byla opět našlapaná známými jmény na CZ/SK FIFA scéně. Naprosto jim ale dominoval T9Laky z FC Viktoria Plzeň, který si odnesl vítězných 12 bodů. Na druhém místě skončil M4tk05 z Bohemians esports, a na třetím místě JamesBony ze Sparta eSports.

T9 Laky nasázel soupeřům 39 gólů

Jeden z nejlepších CZ/SK gamerů na FIFA scéně potvrdil svůj pomyslný titul, když během 4. kvalifikačního kola nasázel celkově 39 gólů. Díky jeho střeleckému dni se dostal do finálového utkání, kde porazil M4tk05 z Bohemians esports 5:2, a posunul se tak na 5. místo v žebříčku. MImochodem také reprezentant Bohemky měl gólové žně, jelikož soupeřům nastřílel 29 branek.

Právě M4tk05 vyřadil sparťanského gamera JamesBonyho, který si odnesl 8 bodů za třetí místo, když porazil Typciiho z eKovy 3:0. Tato výhra ho posunula na čelo kvalifikačního žebříčku s celkovými 28 body. Přehoupnout se přes dosavadního lídra žebříčku Ritzyho mu pomohl také vzájemný duel těchto dvou gamerů, ve kterém zvítězil 4:3. Kompletní žebříček najdete ZDE.

Poslední kvalifikační kolo v Big Shock! FIFA turnaji se odehraje v neděli 4. října. Stále máte možnost se zaregistrovat a zahrát si o 50 000 Kč. Kompletní informace o registraci i turnaji získáte ZDE.

T9Laky nedal jedinému soupeři šanci

Kup Big Shock!, vygeneruj turnajový PIN a registruj se!

Registrace do Big Shock! turnaje ve hře FIFA 20 jsou otevřeny! Zajímá tě, jak se registrovat? Nejprve je potřeba založit si Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund) a přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu.

Následně ze zakoupených plechovek z Big Shock! odtrhni víčka, pod kterými nalezneš unikátní kódy a zadej je na webu Big Shock gaming. Tyto kódy směníš za turnajovou měnu Shock Coin, díky které si zakoupíš vstupenku do turnaje. Ta tě pomocí unikátního linku přesměruje na Grunex stránku, kde se zaregistruješ do jedné z kvalifikací.

Nebo si díky Shock Coin můžeš koupit los, se kterým se zapojíš do soutěže o herní konzoli Playstation a další skvělé ceny.

Grand Finále nabídne vysoké prizemoney

Neuvěřitelných 50 000 Kč si mezi sebe rozdělí Grand Finalisté v offline klání v profesionálním Grunex esport studiu, které bude vysílané živě na twitch.tv/czctv.

  • 1. místo: 25 000 Kč
  • 2. místo: 15 000 Kč
  • 3. místo: 7 000 Kč
  • 4. místo: 3 000 Kč

Souboj komunit v Superfinále

V Superfinále se rozhodne, zda jsou lepší FIFA či NHL hráči. V několika zábavných disciplínách poměří své síly vítězové Grand Finále FIFA a NHL spolu s profesionálními gamery Janem "TheJohny" Hradilem a Romanem "Blade" Pilným, a taky s rapperem Refewem a vodní slalomářkou Terezou Fišerovou. Celé Superfinálové klání budete moci sledovat živě na twitch.tv/czctv.

T9Laky nedal jedinému soupeři šanci

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama