Team Sampi je připraven ovládnout SAZKA eLEAGUE
Esport Dota 2 Článek Team Sampi je připraven ovládnout SAZKA eLEAGUE

Team Sampi je připraven ovládnout SAZKA eLEAGUE

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

18. 3. 2020 20:38

Team Sampi představil novou Dota 2 sekci. Součástí je SabeRLight a další zvučná jména.

Reklama

Esportový tým fotbalového reprezentanta Jakuba Jankta představil slušně nadupanou sestavu Dota 2 sekce, která dnes spatřila světlo světa. Nový kádr skládající se ze zvučných jmen česko-slovenské Dota 2 scény, ale i nadějných mladých borců, bude rozhodně patřit mezi favority v boji o mistrovský titul v SAZKA eLEAGUE. „Piště si, že SAZKA eLEAGUE je pro nás jako procházka parkem", pronesl odhodlaně kapitán týmu SabeRLight.

Nadějnou sestavu Dota 2 týmu tvoří:

  • Jonáš „SabeRLight" Volek
  • Ondřej „Supream" Štarha
  • Petr „muf" Fojtík
  • Jan „sehny" Sehnal
  • Pavel „Mambos" Beneš

První čtveřice mančaftu už má za sebou společné úspěchy. V týmu Hippomaniacs vyhráli Brewmaster's Cup, World Cyber Games 2019 Europe Finals a JoinDota League S16. Kromě toho se podívali na Dota Summit v Los Angeles a také si zahráli online kvalifikaci o postup na samotný The International.

Team Sampi je připraven ovládnout SAZKA eLEAGUE

Pátý člen sestavy Mambos má za sebou zkušenosti z reprezentování České republiky na Mistrovství světa IeSF World Championship 2019 v Jižní Koreji za tým Inaequalis.

Celá pětka se kvalifikovala do SAZKA eLEAGUE ještě původně pod jménem „gejmři".O kapitána týmu SabeRLighta, který je momentálně nejúspěšnějším českým hráčem Dota 2, mělo po jeho odchodu z Hippomaniacs zájem několik dalších klubů. Nakonec se ale rozhodl pro Sampi.

Jako kapitán nejlepšího CZ/SK stacku v Sazka Lize bych rád oznámil náš přestup pod, dle našeho názoru, nejlepší organizaci v celém Česku a na Slovensku, Sampi. Já, jako velice úspěšný hráč, který popíjel se Sumailem, odmítl Dendiho, a téměř vyhrál Beyond The Summit minor chci pouze to nejlepší. Proto jsme se rozhodli, že budeme v této lize reprezentovat Sampi. Všichni tito hráči jsou buďto legendami české scény a nebo mladými talenty, kteří mají svou úspěšnou kariéru před sebou. Dokonce jsme se s tímto stackem téměř kvalifikovali na The International, takže si pište, že Sazka eLeague je pro nás jako procházka parkem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama