TEAMGROUP uvedl SSD s vodním chlazením a speciální RGB ovládací box
Technologie Článek TEAMGROUP uvedl SSD s vodním chlazením a speciální RGB ovládací box

TEAMGROUP uvedl SSD s vodním chlazením a speciální RGB ovládací box

Jakub Osička

Jakub Osička

29. 7. 2019 14:06

TEAMGROUP rozšiřuje svou řadu T-FORCE o další zajímavé produkty.

Reklama

TEAMGROUP je značka, která na českém trhu začala být známá především díky svým paměťovým modulům a SSD diskům. Své produktové portfolio nyní rozšiřuje o další zástupce řady T-FORCE.

SSD do m.2 slotu s vodníkem

T-FORCE CARDEA LIQUID se prezentuje jako světově první vodou chlazený SSD disk. Na Computexu 2019 si užil spoustu pozornosti. Jeho průzračný chladící blok skutečně obsahuje chladící kapalinu a samozřejmě vzhledem k rozměrům není napojitelný na custom systémy vodního chlazení, ale funguje samostatně. Samotý disk nabídne výkon na rozhraní PCIe 3.0 x4 a maximální rychlosti čtení a zápisu výrobce udává 3.400 respektive 3.000 MB/s.

Opět RGB na scéně

Druhou novinkou je T-FORCE CAPTAIN RGB. Její nespornou výhodou je univerzální použití jak pro klasické RGB, tak i pro adresovatelné zařízení. Tahle krabička plná světelných efektů má čtyři 5V  ARGB výstupy a jeden 12 V RGB výstup. Dokáže také automaticky rozpoznat signál jiného zdroje osvětlení a přenášet tak dál například efekt vysílaný základní deskou. Pokud náhodou jiný zdroj mít nebudete, nabídne vám pět zabudovaných nezávislých osvětlení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama