Tencent spojil síly se značkou Razer
Gaming Článek Tencent spojil síly se značkou Razer

Tencent spojil síly se značkou Razer

Jakub Osička

Jakub Osička

22. 3. 2019 05:51

Razer oznámil prohloubení spolupráce s gigantem Tencent na poli mobilního gamingu.

Reklama

Tencent - největší čínský gigant provozující v Číně různorodé internetové služby a především distribuci her navázal partnerství s ikonickým výrobcem herních periferií, značkou Razer. Společně tito dva velcí hráči z herního průmyslu spojí síly především v segmentu mobilních her.

Konkrétně se má jednat o spolupráci na úrovni hardwaru, softwaru i služeb. Tencent má ve svém portfoliu i tituly jako PUBG Mobile nebo Arena of Valor (regionálně známé jako Honour of Kings).

Hardware

V oblasti hardwaru by mělo dojít k optimalizaci titulů distribuovaných Tencentem pro Razer Phone a další hardware příslušící mobilní platformě - konkrétně by mělo jít o herní ovladače.

Software

Co se týče softwaru, spolupráce se má dotknout mobilního launcheru Razer Cortex, který je přizpůsobený pro gamingové aktivity. Zmíněna je ale také kooperace s využitím Chroma RGB podsvícení nebo technologie THX Spatial Audio dceřiné společnosti Razeru.

Služby

A do třetice služby. Razer zmiňuje, že v rámci spolupráce by mohlo dojít ke hledání možností způsobů monetizace na mobilní platformě s využitím jejich služeb. Min-Liang Tan, spoluzakladatel a CEO Razeru, prozradil, že mobilní gaming vnímá jako velmi růstové odvětví a Razer se rozhodně chce stát lídrem v tomto segmentu. S Tencentem dle jeho slov společnost spolupracuje již od roku 2008 a hlubší spolupráce by měla přinést inovace a rozvoj hraní na mobilních zařízeních.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama