Terry Bogard  rozdává rány v Super Smash Bros. Ultimate
Gaming Článek Terry Bogard rozdává rány v Super Smash Bros. Ultimate

Terry Bogard rozdává rány v Super Smash Bros. Ultimate

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

7. 11. 2019 15:46

Další ultimátní bojovník v akci.

Reklama

Super Smash Bros. Ultimate není potřeba příliš představovat, tento bojový crossover vyvinutý pro Nintendo Switch, kde Sonic může natrhnout kšandy Mariovi, musí znát každý. A protože jde i o poměrně oblíbený titul, vývojáři nelení a snaží se hráče zásobit stále novým obsahem, čímž zajišťují nekončící zábavu v podobě soubojů mezi známými postavičkami z různých herních platforem.

S nejnovějším patchem 6.0, který je zdarma dostupný ke stažení od 6. listopadu, přichází i další DLC, díky němuž bude v Super Smash Bros. Ultimate rozdávat rány Terry Bogard, hlavní postava z herní bojové série Fatal Fury od studia SNK.

Tuhle mužskou blondýnu v růžové kšiltovce a vestě nám blíže představil během dnešního livestreamu režisér hry Masahiro Sakurai. Ukázal nám veškeré Terryho pohyby i bojové schopnosti. Samozřejmě nechybí ani unikátní vlastnosti, kdy je obzvláště nebezpečný po přesažení jeho hranice poškození přes 100 procent. V tomto momentě může použít vysoce nebezpečný útok, s nímž dokáže naprosto otočit vývoj zápasu, i když už to s Terrym vypadá, že si půjde pro "dršťkovou".

Kromě toho byla představena i nová zápasová stage - King of Fighters. S patchem přichází i několik Mii kostýmů. V online prostředí zas byla hostitelům přidána možnost změny pravidel, aniž by se tím ukončila právě probíhající aréna. Navíc si nyní lze zvolit možnost náhodného bojiště (Random Battlefield) a Omega Form.

Ačkoliv patch 6.0 je zdarma, tak Terryho Bogarda spolu s King of Fighters arénou musíte zakoupit za 4,99 dolarů v balíčku Challenger Pack 4, popř. jsou součástí Fighters Passu za 24,99 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama