The Sims Spark’d – The Sims 4 bude mít vlastní reality show
Zajímavosti Článek The Sims Spark’d – The Sims 4 bude mít vlastní reality show

The Sims Spark’d – The Sims 4 bude mít vlastní reality show

Terka

Terka

11. 7. 2020 15:01

Nová reality show, ve které se soutěžící utkají o velice lákavou částku. Hrát se bude The Sims 4.

Reklama

EA oznámilo nový seriál, který ponese název The Sims Spark’d. Bude se jednat o tradiční formát reality show, ve které se dvanáct soutěžících utká o pohádkovou částku 100 000 dolarů (jen pro představu – v přepočtu to činí přibližně 2,3 milionu Kč). 

O co půjde?

Soutěžící budou muset předvést své schopnosti ve stavění a ve vyprávění příběhů. Na své si tedy přijdou jak hráči architektonicky založení, tak i ti, kteří se při hře vyžívají ve vymýšlení zajímavých zápletek. I když The Sims nemá potenciál esportu, rozhodně může být hraní soutěživé a napínavé – obzvlášť, když je ve hře tak lákavá odměna. 

The Sims Spark’d – The Sims 4 bude mít vlastní reality show

Na koho se můžeme těšit?

Mezi soutěžícími uvidíme například Youtuberky Doctor Ashley a Xmiramiru. Porotci, kteří budou výtvory a průběh hraní hodnotit, budou tři. Youtuberka Kelsey Impicciche, zpěvačka Tayla Parx a vývojář studia Maxis Dave Miokte.

Kdy a kde?

Jednotlivé epizody budou vysílány každý pátek na stanici TBS od 17. července. Show by měla skončit 7. srpna. A pokud nemáte ke stanici TBS přístup, nemusíte se bát. Spark’d budete moct sledovat i na YouTube – každé pondělí na kanálu Buzzfeed Multiplayer

The Sims Spark’d – The Sims 4 bude mít vlastní reality show

Série výzev přímo ve hře

A my, hráči samotní, také nepřijdeme zkrátka. Ve hře se spolu se začátkem seriálu objeví série výzev spojených přímo s pořadem. Takže i my si můžeme zahrát na soutěžící a prožívat ono napětí spolu s nimi. Tento tah jistě prospěje i propagaci Simíků. Producenti říkají, že zhlédnutí Spark’d by mohlo nové hráče díky výzvám ve hře nalákat; když je výzvy zaujmou, sami si je budou chtít vyzkoušet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama