The Sinking City vychází na Nintendo Switch
Gaming Článek The Sinking City vychází na Nintendo Switch

The Sinking City vychází na Nintendo Switch

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

12. 9. 2019 17:43

Vydejte se do hlubin tajemna.

Reklama

Již ve čtvrtek 12. září se majitelé NIntendo Switch a případní fanoušci H. P. Lovecrafta v jednom dočkají vydání The Sinking City. Port pro Switch bude disponovat adaptovaným ovládáním pro Joy-cony, rafinovaným mechanismem střelby a celkovými vylepšeními umělé inteligence a chování NPC. Možná i proto se Nintendo verze opozdila o pár měsíců, jelikož vývojáři z Frogwares chtějí, aby si vlastníci této konzole temný titul s chobotnicemi užili.

Horrorová akční adventura s prvky RPG The Sinking City sice už vyšla 27. června 2019 na PC, Xbox One a Playstation 4, nicméně si i nyní zaslouží pozornost majitelů Switche. Mysteriózní, napínavý a temný děj si vás získá. Kromě hlavního příběhu, a s ním spjatými úkoly, jsou zde i spousty vedlejších misí, které mají také svůj poutavý a originální děj. A jelikož tyto případy budete řešit v roli soukromého detektiva Charlese Reeda, tak se přistihnete, jak se chcete dopídit vyřešení každého z nich.

Charles Reed se do města Oakmont v Massachusetts vydal za zvláštních okolností, kromě nevysvětlitelných vidin, které jej sužují, se také město potýká s následky obří povodně, která kromě sutin zanechala ve městě i hordy nestvůr. Kromě detektivní práce se zde setkáte i se souboji se zmíněnými obludami z hlubin oceánu, vylepšováním vlastností postavy, ale i s výrobou nábojů, léků, granátů a dalších věcí, potřebných pro přežití.

Pokud se o The Sinking City chcete dozvědět více, či se rozmýšlíte, zda-li si hru zakoupit, přečtěte si naši recenzi zde. Sice se jedná o PC verzi, ale i tak vám může být nápomocná.

The Sinking City vychází 12. září 2019 na Nintendo Switch s cenovkou $49,99 (cca 1.200 Kč), a již 27. června vyšlo na PC, Xbox One a PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama