Thronebreaker: The Witcher Tales aneb příběhy ze světa Zaklínače s novým trailerem
Gaming Článek Thronebreaker: The Witcher Tales aneb příběhy ze světa Zaklínače s novým trailerem

Thronebreaker: The Witcher Tales aneb příběhy ze světa Zaklínače s novým trailerem

Jakub Osička

Jakub Osička

19. 10. 2018 13:52

Thronebreaker: The Witcher Tales vychází 23. října 2018 na PC prostřednictvím obchodu GOG.com.

Reklama

To, že se všichni těšíme na krátký příběhový skvost ze světa Zaklínače, který nám směle přináší CD Projekt Red, jsme vám prozradili už nedávno. A pokud po tomto titulu prahnete stejně jako my v Grunexu, určitě vás potěší čerstvá novinka v podobě traileru se záběry z herního prostředí.

Gwent a povídky

Jen rychlá rekapitulace - "Zaklínačské povídky" budou samostatným příběhovým RPG, ve kterém si zahrajete za královnu a válečnou veteránku Meve. Příběh se odehrává ještě před prvním dílem Zaklínače během druhé Nilfgaardianské invaze. Místo klasických soubojů dojde na partie Gwentu - známé karetní hry, která vyšla i jako samostatný titul.

Pro skalní příznivce jistě trailer nebude až tak překvapivý, protože jsme doposud měli možnost prohlédnout si i několik oficiálních gameplayů, které toho stihly spoustu odhalit. Na druhou stranu je trailer krásnou přehlídkou herních lokací, mechanik a grafických efektů, které jsou opravdu detailně propracované a společně s ilustracemi odhalují svět Zaklínače tak, jak jsme ho doposud ještě neviděli. Nechybí zmínka o nových i starých hrdinech, ukázka budování válečného kempu a dalších vychytávek.

Na zmiňovaný trailer se můžete podívat zde:

Thronebreaker: The Witcher Tales vychází 23. října 2018 na PC prostřednictvím obchodu GOG.com. Na konzole přijde o něco později - 4. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama