To nejlepší z druhého dne CZC.cz PUBG Squad Cupu
Esport PUBG Článek To nejlepší z druhého dne CZC.cz PUBG Squad Cupu

To nejlepší z druhého dne CZC.cz PUBG Squad Cupu

Nicolas Heller

Nicolas Heller

22. 10. 2019 00:35

Shrnutí druhého hracího dne CZC.cz PUBG Squad Cupu

Reklama

Druhému hracímu dni CZC.cz PUBG Squad Cupu odzvonilo a společně nyní můžeme nahlédnout do celkové tabulky a podívat se na ty nejlepší momenty z LEGENDS Lobby. Na konci článku tě navíc čeká soutěž o hodnotné poukazy na CZC.cz. Nezapomeň, že další hrací den CZC.cz PUBG Squad Cupu tě čeká už 28.9. Přihlaš svůj tým a zahraj si proti těm nejlepším týmům u nás!


Vítáme nové legendy

Těmto týmům se po náročné BO7 sérii podařilo probojovat mezi ty nejlepší týmy hrající v LEGENDS Lobby. Ve třetím hracím dni si tak zahrají společně s ostatními legendami na streamu.

To nejlepší z druhého dne CZC.cz PUBG Squad Cupu


Celkové umístění

V celkové tabulce celé série si můžeš prohlédnout umístění a počet získaných bodů jednotlivých týmů v CZC.cz PUBG Squad Cupu. Tabulka ti přehledně nabídne i detailní individuální statistiky hráčů.


Highlights z druhého hracího dne

Pro ty, kteří nestihli stream nebo některou z jeho částí přinášíme už tradičně sestřih těch nejnapínavějších akcí. Čekají na tebe vyhrocené souboje, precizně hozené granáty, ale i nepovedené rotace.


 

O co se hraje?

Nejlepší týmy si odnesou tučnou finanční odměnu a hodnotné poukazy na nákup na CZC.cz:

1. místo - 10 000 Kč/tým + poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 800 Kč/hráč 2. místo - 6 000 Kč/tým + poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 800 Kč/hráč 3. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 400 Kč/hráč


 

Nehraješ? Nevadí! O ceny můžeš soutěžit i jako divák

Pokud nemáš svůj den nebo tvůj aim není zrovna božím darem, nemusíš se bát. Jako divák máš dvě příležitosti jak vyhrát poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 400 Kč:

  1. Poukazy můžeš vyhrát tak, že budeš pozorně sledovat turnajové streamy na twitch.tv/czctv. Po turnaji zveřejníme na našem facebooku hlasování o nejlepšího hráče daného kola. Jeden z hlasujících v anketě si odnese poukaz na 400 Kč.
  2. Další dva poukazy čekají na vylosované šťastlivce, kteří správně odpoví na otázku v soutěžní anketě pod tímto článkem.
{control miniQuiz 84}  

PUBG turnaje s Mazarinim pouze na Grunex.com!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama