To nejlepší z třetího hracího dne CZC.cz PUBG Squad Cupu
Esport PUBG Článek To nejlepší z třetího hracího dne CZC.cz PUBG Squad Cupu

To nejlepší z třetího hracího dne CZC.cz PUBG Squad Cupu

Nicolas Heller

Nicolas Heller

2. 10. 2019 13:25

Ty nejlepší momenty a divácká soutěž. Podívej se jak probíhal CZC.cz PUBG Squad Cup #3

Reklama

Základní fáze CZC.cz PUBG Squad Cupu se přehoupla do své druhé poloviny a třetí kvalifikační turnaj se stal minulostí. Pojďme se nyní společně podívat na aktuální tabulku a ty nejlepší momenty ze sobotních zápasů. Na konci článku tě navíc čeká soutěž o hodnotné poukazy na CZC.cz. Nezapomeň, že další hrací den CZC.cz PUBG Squad Cupu tě čeká už 12.10. Přihlaš svůj tým a zahraj si proti těm nejlepším hráčům u nás!


Vítáme nové legendy

Některé z postupujících týmů si už v LEGENDS Lobby zahrály, pro jiné to bude zcela nová zkušenost. Ve čtvrtém hracím dni se na všechny nové legendy můžete těšit na streamu po boku ostatních týmů.

To nejlepší z třetího hracího dne CZC.cz PUBG Squad Cupu


Celkové umístění

V celkové tabulce celé série si můžeš prohlédnout umístění a počet získaných bodů jednotlivých týmů v CZC.cz PUBG Squad Cupu. Tabulka ti přehledně nabídne i detailní individuální statistiky hráčů.


Highlighty z druhého hracího dne

Pro ty, kteří nestihli stream nebo některou z jeho částí, přinášíme už tradičně sestřih těch nejnapínavějších akcí. Čekají na tebe vyhrocené souboje, precizně hozené granáty, ale i nepovedené rotace.


 

O co se hraje?

Nejlepší týmy si odnesou tučnou finanční odměnu a hodnotné poukazy na nákup na CZC.cz:

1. místo - 10 000 Kč/tým + poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 800 Kč/hráč 2. místo - 6 000 Kč/tým + poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 800 Kč/hráč 3. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 400 Kč/hráč


 

Parádní ceny máme i pro diváky!

Pokud nemáš svůj den nebo tvůj aim není zrovna božím darem, nemusíš se bát. Jako divák máš dvě příležitosti jak vyhrát poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 400 Kč:

  1. Poukazy můžeš vyhrát tak, že budeš pozorně sledovat turnajové streamy na twitch.tv/czctv. Po turnaji zveřejníme na našem facebooku hlasování o nejlepšího hráče daného kola. Jeden z hlasujících v anketě si odnese poukaz na 400 Kč.
  2. Další dva poukazy čekají na vylosované šťastlivce, kteří správně odpoví na otázku v soutěžní anketě pod tímto článkem.
{control miniQuiz 84}  

PUBG turnaje s Mazarinim pouze na Grunex.com!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama