To nejlepší ze čtvrtého dne CZC.cz PUBG Squad Cupu
Esport PUBG Článek To nejlepší ze čtvrtého dne CZC.cz PUBG Squad Cupu

To nejlepší ze čtvrtého dne CZC.cz PUBG Squad Cupu

Nicolas Heller

Nicolas Heller

22. 10. 2019 00:18

To nejlepší z poslední kvalifikace CZC.cz PUBG Squad Cupu

Reklama

Poslední čtvrtá kvalifikace CZC.cz PUBG Squad Cupu završila dlouhý boj o místa v Grand Finálovém turnaji. Pojďme se nyní společně podívat na finální tabulku a sestřih toho nejlepšího, co nám čtvrtá kvalifikace přinesla. Všechny dosavadní kvalifikace vyvrcholí už 3.11. na Grand Finálovém streamu na twitch.tv/czctv. Pokud si chceš i ty zahrát o hodnotné poukazy na CZC.cz, nezapomeň se zapojit do soutěže na konci článku.


Celková tabulka

Den se se dnem sešel a boje o místa v Grand Finále CZC.cz PUBG Squad Cupu jsou u konce. Které týmy si vybojovaly místo mezi nejlepší šestnáctkou domácí PUBG scény se dozvíš níže v tabulce.


Highlighty ze čtvrtého hracího dne

Pro ty, kteří nestihli stream nebo některou z jeho částí přinášíme už tradičně sestřih těch nejlepších akcí. Čekají na tebe vyhrocené souboje, precizně hozené granáty, ale i nepovedené rotace.


 

O co se hraje?

Nejlepší týmy si odnesou tučnou finanční odměnu a hodnotné poukazy na nákup na CZC.cz:

1. místo - 10 000 Kč/tým + poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 800 Kč/hráč 2. místo - 6 000 Kč/tým + poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 800 Kč/hráč 3. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 400 Kč/hráč


 

Parádní ceny máme i pro diváky!

Pokud nemáš svůj den nebo tvůj aim není zrovna božím darem, nemusíš se bát. Jako divák máš dvě příležitosti jak vyhrát poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 400 Kč:

  1. Poukazy můžeš vyhrát tak, že budeš pozorně sledovat turnajové streamy na twitch.tv/czctv. Po turnaji zveřejníme na našem facebooku hlasování o nejlepšího hráče daného kola. Jeden z hlasujících v anketě si odnese poukaz na 400 Kč.
  2. Další dva poukazy čekají na vylosované šťastlivce, kteří správně odpoví na otázku v soutěžní anketě pod tímto článkem.
{control miniQuiz 84}  

PUBG turnaje s Mazarinim pouze na Grunex.com!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama