Todd Howard postupně odkrývá, co všechno nabídne nový Fallout 76
Gaming Článek Todd Howard postupně odkrývá, co všechno nabídne nový Fallout 76

Todd Howard postupně odkrývá, co všechno nabídne nový Fallout 76

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

4. 7. 2018 15:17

Todd Howard v rozhovoru pro multiplayer.it, potvrdil rychlé cestování a PVP imunitu pro nižší úrovně

Reklama

Nový Fallout 76 bude pro Bethesdu i nás něco opravdu nového, přesto se pomalu ale jistě dostáváme k více informacím. Pro italské novináře hlavní tvář Bethesdy Todd Howard odhalil zase o něco více, konkrétněji by měla obsahovat rychlé cestování a hráče s úrovní menší než 5 by nemělo být možné zabít.

Ohledně rychlého cestování (fast-travel) jsme se toho bohužel moc nedozvěděli, víme, že tam bude, ale ostatní otázky jako kolik zde bude míst pro rychlé cestování nebo to bude mít nějaké omezení, jako například, že zde nebudou smět být žádný protivníci v okolí, zůstaly bohužel nezodpovězené. Když však vezmeme v potaz, že je mapa 4x větší než v předchozím díle, tak rychlé cestování může být pro mnoho hráčů velmi dobrá zpráva, zvláště když máte plný inventář věcí a vaše základna je na druhé straně mapy. 

Todd Howard postupně odkrývá, co všechno nabídne nový Fallout 76

V druhé části rozhovoru Todd nakousl, že zde bude také určitá protekce pro nižší úrovně, konkrétněji nebudete moci zabít úroveň 5 a nižší. Poznamenal však, že do vydání se tato funkce může změnit. Jelikož je zde PVP dobrovolné a pokud nechcete zabíjet další hráče, tak nemusíte. Může to být opravdu dobrý nápad, jak se nižší úrovně budou moc naučit bojovat bez toho, aby riskovali svoje životy, když si ukousnout příliš velké sousto.

Nový čistě multiplayerový Fallout 76 má vyjít 14. listopadu tohoto roku, kterému však bude ještě předcházet Beta testování, které zatím nemá svůj konkrétní datum.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama