Tom Holland není spokojený se svým výkonem v Uncharted
Zajímavosti Článek Tom Holland není spokojený se svým výkonem v Uncharted

Tom Holland není spokojený se svým výkonem v Uncharted

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 2. 2021 09:18

"Asi to už nikdy neudělám."

Reklama

Film Uncharted je napříč herním průmyslem extrémně očekávaným snímkem. Možná už nikoliv kvůli tomu, jaký film skutečně bude, ale kvůli všemožným problémům s nimiž se filmová adaptace známé herní série už setkala.

Ještě před samotným natáčením změnil film několikrát režiséra, do filmu byl následně obsazen známý herec Tom Holland, který způsobil další poprask. Zkritizoval totiž svůj výkon, respektive to, jaká byla jeho očekávání.

Jakmile se začnete výrazněji zaobírat věcmi jako: ‘Působil jsem v téhle scéně dostatečně dobře?,‘ hraní se stává něčím jiným než pouhým zpodobením dané postavy. Myslím si, že se zde mohou nacházet určité oblasti mého výkonu, kde jsem mohl více či méně podlehnout efektu: ‘Teď chci působit opravdu dobře.

Přeju si, aby zrovna tohle byl můj cool moment‘. Musel jsem hrát tvrďáka se značně stoickým přístupem. Film jsem ještě neviděl, takže nevím, jestli jsem v tom uspěl. Ale byla to pro mě důležitá lekce, protože to nebylo o tom natočit scénu a projít jí, ale spíše o tom natočit scénu, takhle tady stát a nechat vidět můj vypouklý biceps.  Byla to chyba a je to něco, co už asi nikdy neudělám.

Neznamená to tedy, že by samotný film byl špatný, Holland ale není spokojený nejspíše s tím, co se od jeho role očekávalo. O tom, jak nakonec film dopadlo, se díky odkladu dozvíme příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama