TOP 5 nejsledovanějších her na Twitch.tv o svátcích
Gaming Článek TOP 5 nejsledovanějších her na Twitch.tv o svátcích

TOP 5 nejsledovanějších her na Twitch.tv o svátcích

Jakub Osička

Jakub Osička

5. 1. 2018 16:19

Ani o svátcích sledovanost na Twitch.tv neopadla. Tady jsou nejsledovanější hry za poslední týden roku.

Reklama

TOP 5 nejsledovanějších her na Twitch.tv o svátcích

Ač jsou Vánoce především svátky, které trávíme se svými blízkými, neznamená to, že by nějak zásadně opadla sledovanost streamerům na platformě Twitch.tv. Web The Esport Observer vyhodnocuje každý týden nejsledovanější kategorie na Twitchi a jinak tomu ani nebylo v uplynulém povánočním období. Na základě jeho výsledků vám tedy přinášíme pohled na 5 nejsledovanějších her. Pojďme to vzít od konce.

5. HEARTHSTONE

Na páté místo dosáhla nesmrtelná karetní hra Blizzardu. Hearthstone se v na předních pozicích drží dlouhodobě a expanze Kobolds and Catacombs nepochybně číslům pomáhala, nicméně hype nevydržel dlouho a hra opět pomaličku ztrácela oproti týdnu předchozímu.

4. FORTNITE

Free-to-play titul, který nasedl včas na vlnu battle royale žánru se dostal na čtvrté místo. Konkurence pro Playerunknown's Battlegrounds, která je dostupná zdarma, se vyšvihla hlavně díky streamerům jako je Lirik, Ninja nebo Summit1g.

3. IRL

In Real Life - běžné streamy ze života bez konkrétních her - jsou obrovským trendem v období svátků. Především tomu tak bylo na přelomu Silvestra a Nového roku. V této kategorii bylo také k prvnímu lednu evidováno nejvyšší průměrné číslo aktivních kanálů za celý rok.

2. LEAGUE OF LEGENDS

Stálice esportu League of Legends nesměla v žebříčku chybět. Stále patří dlouhodobě k nejoblíbenějším hrám na Twitchi vůbec. O jeho rozšíření se v uplynulém týdnu zasadil hlavně hráč Disguised Toast, který se primárně věnuje hře Hearthstone.

1. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

PUBG dominuje nejen v prodejech her na Steamu, ale také v žebříčku sledovanosti. Tento titul se zkrátka stal hitem loňska a ani v posledním svátečním týdnu tomu nemohlo být jinak. O sledovanost se přičinili hlavně streameři jako Shroud, Summit1G nebo Viss z týmu TSM.

TOP 5 nejsledovanějších her na Twitch.tv o svátcích

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama