TOP hry ve slevě! #11
Gaming Článek TOP hry ve slevě! #11

TOP hry ve slevě! #11

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

20. 2. 2017 13:03

Dnešní nášup her je opravdu bohatý, pokud se nudíte, z těchto her si určitě vyberete.

Reklama

S nášupem aktuálních slev na Steamu jsme se trošičku opozdili, jelikož vyprší v dnešních 19:00. Vydavatelský víkend patří společnosti Square Enix, která toho má na svědomí opravdu hodně, proto tento výpis bude proveden v bodech.

TOP hry ve slevě! #11

  • Just Cause™ 3 - 12,49 € Hra, o které se hodně mluvilo, hlavně ve spojení s porušenou ochranou Denuvo. Pokud patříte mezi řádné plátce her, 75% sleva by vás mohla potěšit.
  • Rise of the Tomb Raider™ - 19,99 € Není příliš časté, aby na nové hry byly uděleny tak vysoké slevy. Rise of the Tomb Raider má za sebou rok na herním trhu a podle recenzí byl velmi úspěšný. 60% sleva může být překvapivá.
  • Deus Ex: Mankind Divided - 14,99 € Pár měsíců staré akční RPG, které ač se skvělým grafickým zpracováním, při vydání kvůli několika zásadním nedodělkům zklamalo a až dodnes si ponechalo nepříliš úspěšné recenze. Součástí hry je Praha, které každého českého fanouška prostě musí potěšit.

  • Life Is Strange Complete Season (Episodes 1-5) - 4,99 € Dobrodružný akční titul, který ocení všichni milovníci příběhu.

  • Lara Croft GO 4,99 € Dodáme snad jen to, že hru 3. března čeká nová kapitola Mirror of Spirits, které se kromě PC hráčů dočkají také hráče na iOS a Androidu.

  • FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster - 12,49 €

  • HITMAN - 6,49 € / 24,99 € Na výběr máte ze dvou balíčků. První, pouze s prologem a první epizodou za 6,49 € a druhý, který nabízí všechny epizody za 24,99 €.

Kromě her od Square Eniz za zmínku jistě stojí také NBA 2K17 (35% sleva), GTA V (50% sleva) nebo American Truck Simulator (50% sleva).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama