TOP hry ve slevě! #18
Gaming Článek TOP hry ve slevě! #18

TOP hry ve slevě! #18

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

28. 1. 2018 15:36

Všechny díly z Far Cry série o více než polovinu levněji, kromě toho i další tituly v akční slevě.

Reklama

TOP hry ve slevě! #18

Se sérií "Top hry ve slevě" jsme si u nás dali menší pauzu, nyní se však pokusíme, opět pro vás sledovat ty nejzajímavější slevové akce na herní tituly pro všechny platformy.

Jako obvykle, většina víkendových slev na Steamu, platí do pondělních 19 hodin večer - není li napsáno jinak. Pokud vás některá sleva zaujme, neváhejte a zamiřte na Steam, jakmile to bude možné.

Největším lákadlem tohoto víkendu je bezesporu slevová akce Franchise - Far Cry od společnosti Ubisoft. Kromě zatím nevydaného titulu Far Cry 5, který vychází 27. března a vy si jej ve standartní edici můžete předobjednat za 59,99 € (1 520 korun), najdete minimálně 50% slevy na všechny ostatní tituly z této série. Na čtyři nejstarší tituly je udělena 70% sleva.

TOP hry ve slevě! #18

 

TOP hry ve slevě! #18

Na své si přijdou i fanoušci staveb. Pokud rádi něco budujete, nabízí se vám možnost vyzkoušet si vytvořit vlastní zábavní park a to v rok starém titulu Planet Coaster, který můžete získat o 75 % levněji nez obvykle - za cenu 9,49 € (250 korun). Platí až do 2. února.

TOP hry ve slevě! #18

Zmínit musíme ještě Car Mechanic Simulator 2015. Jde sice o trošku postarší titul, pokud vás však zajímá práce automechanika a podobný simulátor byste si rádi vyzkoušeli, nenajdete lepší alternativu, než si skoro zadarmo (1.99 € - 50 korun - platí až do 2. února) vyzkoušet právě tenhle. Z něho pak můžete přejít třeba na Car Mechanic Simulator 2018, za který už zaplatíte desetkrát tolik.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama