TOP hry ve slevě! #19
Gaming Článek TOP hry ve slevě! #19

TOP hry ve slevě! #19

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

25. 3. 2018 16:01

Vydavatelský víkend na Steamu patří tentokráte společnosti Ubisoft. Využijete těchto slev?

Reklama

TOP hry ve slevě! #19

Tento víkend na Steamu patří francouzské vydavatelské a vývojářské společnosti Ubisoft. Najdeme zde velké slevy na starší a byť trošku nižší, stále velmi lákavé slevy na nové tituly z této gigantické dílny. Pokud se nechcete zdržovat naším přehledem a chcete rovnou vybírat a nakupovat, můžete tak učinit skrze tento odkaz, kde vidíte kompletní nabídku.

Assassin's Creed

Na nejnovější počin Origins je udělena 40% sleva, k dispozici je hra za 35.99 € (915 korun). Všechny zbylé můžete odkoupit buď s 50% nebo 60% slevou. Výjimkou je jen Assassin's Creed Bundle, který za cenu 46.76 € (1 190 korun) nabízí Assassin's Creed Syndicate, Assassin's Creed Unity, Assassin's Creed Rogue a Assassin's Creed IV Black Flag.

Far Cry

Ještě zajímavěji může vypadat série Far Cry. Kromě nového Far Cry 5, které vyjde už v úterý, jsou zlevněné všechny díly hned o 60 %. Ani zde nechybí Far Cry Bundle, který nabízí úplně všechny díly.

Virtuální realita

Svou knihu mohou obohatit také majitelé virtuální reality. V nabídce jsou tři tituly se slevou od 60 do 66 %. Zajímavým je například Eagle Flight, ve kterém se coby orel proletíte nad Paříží. Werewolves Within zase nabízí společenský zážitek pramenící ze snahy poznat, kdo z ostatních hráčů lže a snaží se skrýt svou identitu.

Tom Clancy

Jak bychom mohli vynechat tuto legendární část. Opravdu levně můžete nyní pořídit městskou akci The Division, která bývá často k vyzkoušení zdarma. Pokud si i za cenu 14,.99 € nejste jistí, možná ještě chvíli vyčkejte. Za to u Ghost Recon: Wildlands za 19.79 € byste váhat nemuseli. Fanoušky a potencionální zájemce o střílečku Rainbow Six Siege zklame oproti ostatním nízká (25%) sleva. Připomínáme však možnost zakoupení levnější Rainbow Six Siege - Starter Edition, o které se více informací dočtete v dřívějším článku.

TOP

Vaší pozornosti nesmí uniknout ani shrnutí vůbec nejoblíbenějších her od Ubisoftu. Byť byla již polovina z nich zmíněná, určitě vás může i s dalšími 4 inspirovat. Tady jsou.

TOP hry ve slevě! #19

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama