Třetí epizoda v The Division 2 již v únoru
Gaming Článek Třetí epizoda v The Division 2 již v únoru

Třetí epizoda v The Division 2 již v únoru

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

12. 1. 2020 17:10

Nová lokace, zbraně, mise ale bez raidu.

Reklama

Do Tom Clancy's The Division 2 zamíří v únorů další epizoda, s pořadovým číslem tři a Ubisoft nám poodhalil, co nového můžeme očekávat.

Při vydání v březnu minulého roku Ubisoft slíbil, že počas roku bude do hry přidáván nový obsah, jenž měl mimo jiné přinést i tři epizodická rozšíření. Nyní vyjde již zmíněná třetí epizoda, čili poslední pro Year 1. Ta s sebou přinese novou newyorkskou oblast Coney Island spolu s The Cleaners. jenž jsou známí jako nepřátelská frakce z prvního dílu. Objevovat zákoutí ostrova budete v rámci dvou přidaných misí. Palebný arzenál vám rozšíří zbraně Exotic, Kameleon či SMG, které navíc mění barvu podle okolí. Vlastníci Year 1 passu nebudou ochuzeni o dvě Klasifikovaná zadání, a také se jim ihned zpřístupní nová specializace, ke které vydavatelé zatím nepodali žádné další informace.

V roce 2020 se očekává i druhý raid - Foundry, ten se ale ve třetí epizodě neobjeví, a tak nezbývá než nadále na něj čekat. Vývojáři z Massive Entertainment také potvrdili, že epizoda nedostane svůj vlastní testovací server před spuštěním. Více detailů bude odhaleno v nadcházejícím livestreamu State of Game.

Tom Clancy's The Division 2 vyšlo 7. února 2019 na PC, Playstation 4 a Xbox One. Třetí (poslední) epizoda v rámci Year 1 vyjde v únoru 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama