Třetí sezóna ve Fortnite se blíží ke konci!
Gaming Fortnite Článek Třetí sezóna ve Fortnite se blíží ke konci!

Třetí sezóna ve Fortnite se blíží ke konci!

Anna Marchalová

Anna Marchalová

15. 9. 2022 14:06

Nejdelší sezóna ve Fortnite se blíží ke svému konci. Co nám přinese nastávající?

Reklama

Třetí sezóna končí za pár dní, takže máte poslední možnost dohnat ve hře co se dá! Užijte si poslední okamžiky v této bezstarostné sezóně, která nám přinesla plno novinek a herních předmětů, které stály za to si je vyzkoušet. Přes léto jsme si mohli užít opravdovou letní atmosféru a také možnost splnit mnoho letních výzev. 

Ptáte se, kdy přesně tato sezóna skončí? My pro vás máme odpověď! Známe datum ukončení 3. sezóny a datum zahájení 4. sezóny.

Kdy končí sezóna?

Fortnite Chapter 3 Season 3 nám možná nedala novou mapu, ale přinesla nové herní funkce, jako je jízda na zvířatech. Všichni hráči jsou nyní velmi zaneprázdněni postupováním na vyšší úrovně a plněním svých úkolů, aby si stihli odemknout co nejvíce odměn.  Sezóna Vibin se chýlí ke svému konci a moc času již nezbývá, jelikož končí už 17. září 2022.

Čtvrtá sezóna bude nést název Paradise a oficiálně startuje již tuto neděli! S touto sezónou bychom si měli užít pořádný Halloween. Tak uvidíme, co vše nám přinese.  


 

Končí kapitola? Co vše musíte stihnout?

Než bude sezóna oficiálně ukončena, pokuste se stihnout splnit vše ve svém seznamu úkolů, abyste byli připraveni na to, co přijde 18. září 2022.

 

Odemkněte zbývající odměny v Battle Passu

Před koncem sezóny nezapomeňte uplatnit všechny své nahromaděné Battle Stars za odměny, které si chcete či potřebujete sebrat. Nevyužité Battle Stars jinak budou automaticky vyměněny za první dostupnou odměnu.

 

Kompletní Snap sbírka

Ujistěte se, že jste shromáždili všechny dostupné paže, nohy, hlavy a trupy ke konfigurovatelnému skinu Snap. Žetony pro odemknutí těchto částí jsou roztroušeny po celém Ostrově, ale po skončení sezóny Vibin' zmizí.

Třetí sezóna ve Fortnite se blíží ke konci!

 

Dokončete výzvy s Indiana Jonesem

 

Slevová mánie ve Fortnite

Obchody s exotickými předměty a služby jsou nyní výrazně zlevněny po zbytek 3. sezóny. Utrácejte své nahromaděné zlato a dokončete úkoly, abyste na poslední chvíli získali co nejvíce zkušeností.

Třetí sezóna ve Fortnite se blíží ke konci!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama