Trilogie Doom je dostupná na konzolích a mobilních zařízeních
Gaming Článek Trilogie Doom je dostupná na konzolích a mobilních zařízeních

Trilogie Doom je dostupná na konzolích a mobilních zařízeních

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

1. 8. 2019 13:30

Je libo trochu pekelného retra?

Reklama

Značka Doom slaví již 25. výročí, a tak si její tvůrci z id Software přichystali dárek pro majitele všech herních zařízení, aby nikdo nemohl říci, že byl ošizen o klasiku. Během festivalu QuakeCon 2019 oznámili, že Doom (1993), Doom II (1994) a Doom 3 (2004) budou dostupné už i na platformách PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Navíc si původní dva díly můžete zakoupit i na Android a iOS.

Znovuvydání Doomu přichází včetně rozšíření Thy Flesh Consumed, které přidává devět dalších map. Navíc si na konzolích můžete užít řežbu až ve čtyřech lidech v lokálním multiplayeru buď v deathmatch módu nebo kooperaci. Možnost hry pro více hráčů máte i u Doom II, k němu získáte dalších dvacet levelů pomocí The Master Levels, což jsou mapy vytvořené komunitou a schváleny vývojáři. Doom 3 zakoupíte včetně expanzí Resurrection of Evil a The Lost Missions.

Možnost rozšířit si knihovničku o trilogii Doom na výše zmíněných zařízeních máte už od 26. července 2019. Cena za Doom a Doom II je $4,99 (cca 110 Kč), třetí díl si koupíte za $9,99 (cca 230 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama