Truck Driver pro PS4 a Xbox One vyjde na podzim
Gaming Článek Truck Driver pro PS4 a Xbox One vyjde na podzim

Truck Driver pro PS4 a Xbox One vyjde na podzim

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

30. 5. 2019 14:18

I konzolisté si konečně zkusí, jaké to je být kamioňákem.

Reklama

Na trhu je už pár let vynikající truckerský simulátor od českých vývojařů z SCS Software - Euro Truck Simulator 2, který si ale mohou zahrát pouze majitelé PC či notebooků. Nyní přišla malá útěcha i pro konzolisty. Konkurenční Truck Driver totiž vyjde 19. září tohoto roku na PlayStation 4 a Xbox One, znevýhodnění budou právě počítačoví hráči, protože na Steamu se hra objeví až 11. listopadu. O vývoj se stará nizozemské Triangle Studios.

Jak asi tušíte, v Truck Driver bude vaším jediným úkolem dovézt náklad z bodu A do bodu B, pokud možno nepoškozený a v požadovaném čase. Čím se ale liší oproti svému českému protějšku? Především tu nenajdeme oficiální názvy značek nákladních vozů ani návěsů. Také to vypadá, že mapa, po které budeme brázdit silnice, neznázorňuje žádnou skutečnou oblast naší Země. Ve hře bude možné si zvolit řidiče či řidičku, a systém zadávání a plnění úkolů bude spíše připomínat kampaň.

Bude to výzva, stát se plnohodnotným konkurentem k zaběhlému simulátoru z Česka, uvidíme tedy na podzim, jak se s tím chlapci z Triangle Studios poperou. Podívejte se zatím na trailer.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama