Trust uvádí herní stůl a také podložku pod křesla
Technologie Článek Trust uvádí herní stůl a také podložku pod křesla

Trust uvádí herní stůl a také podložku pod křesla

Filip Němeček

Filip Němeček

7. 11. 2018 13:58

Herních křesel máme dost, stolů tolik ne.

Reklama

Trust zařadil do portfolia celkem netradiční novinky. První je Trust GXT 711 Dominus. Jedná se o herní stůl. Výbava slibuje pevnou konstrukci a výrobce přidal ještě držák na pití a headset. V balení navíc najdete červené a maskáčové samolepky, abyste si případně mohli vytvořit vlastní design. Níže ještě oficiální popisek z tiskové zprávy:

Robustní stůl s pevnou železnou konstrukcí nabízí výškově nastavitelné nožičky a 116 cm širokou MDF desku s vysoce kvalitním PU povrchem. Ergonomicky vykrojená deska poskytuje ideální tvar pro pohodlnou pozici předloktí a zápěstí. Otvor ve stole s krytkou a dva dodávané úchyty usnadní vedení kabelů. Stůl disponuje drátěnými držáky na sluchátka a pití. V balení je k dispozici také červený a maskáčový design samolepek umožňující přizpůsobení desky stolu podle vlastních preferencí.

{control gallery}

Společně se stolem uvádí Trust ještě podložku pod křeslo GXT 715 Chair Mat. Nabízí rozměry 99 x 120 cm a má celkem jednoduché poslání a sice zamezit poškození podlahy kolečkami vašeho herního křesla. Navíc tvrzený povrch umožňuje plynulý pohyb křesla.

Trust uvádí herní stůl a také podložku pod křesla

CZC.cz už má stůl GXT 711 Dominus zalistovaný s cenovkou 3999 Kč a podložku GXT 715 Chair Mat za 999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama