Tvůrci Project Cars oznamují hru na motivy Rychle a zběsile
Gaming Článek Tvůrci Project Cars oznamují hru na motivy Rychle a zběsile

Tvůrci Project Cars oznamují hru na motivy Rychle a zběsile

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 12. 2019 02:53

Co na ní říkáte vy?

Reklama

I když většinou hry inspirované filmy nedopadají zcela dle představ, očividně to další studia neodradí od toho zkusit i své štěstí. Proto se studio Slightly Mad Studios, které stojí například za tituly Project Cars nebo Need for Speed: Shift, rozhodlo pro hru Fast & Furious: Crossroads a ukazují ji v oznamovacím traileru.

Ve hře tak potkáme staré známé tváře jako Vin Diesela, Michelle Rodriguez nebo Tyrese Gibsona. Crossroads je prý týmová heist akce zaměřená na vozidla, kde budeme dělat to, co hlavní hrdinové ve filmech-  krást peníze, používat různé technologické vychytávky a samozřejmě jezdit jako blázni.

I když to na papíře zní opravdu dobře, bohužel trailer se nesetkal s příliš velkým nadšením. Díky in-game záběrům máme rovnou možnost podívat se na to, jak hra vypadá, ale nemůžeme říct, že je o co stát. Pokud vedle sebe postavíme Red Dead Redemption 2, které vyšlo už minulý rok, Crossroads vypadají jako hra z roku 2015. I když se ještě můžeme dočkat nějakých změn, není to moc pravděpodobné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama