Tvůrci Tectone přišlo za spolupráci neuvěřitelných 35 000 dolarů
Zajímavosti Článek Tvůrci Tectone přišlo za spolupráci neuvěřitelných 35 000 dolarů

Tvůrci Tectone přišlo za spolupráci neuvěřitelných 35 000 dolarů

Adam Král

Adam Král

14. 2. 2023 17:14

Obrovské množství peněz mu poslali tvůrci Lost Ark.

Reklama

Tvůrci na internetu mnohdy žijí ze spousty příjmů. Zdaleka to není pouze tvorba obsahu jako natáčení či vysílání na Twitchi. Přestože z peněžních darů a odběrů přichází velké sumy, ti největší k tomu dostávají i peníze od herních studií za ukázání jejich titulu na streamu. Ve světě se tímto nechvalně proslavili vývojáři RAID: Shadow Legends, kteří zaplatili velkému množství tvůrců. Na vývojáře Lost Ark ale asi nemají.

Pro streamera Tectone to bylo poměrně obyčejné vysílání. Členovi skupiny OTK dělali při vysílání společnost Mizkif a Emiru, rovněž známí tvůrci OTK. V jeden moment se ale na obrazovce ukázalo upozornění z jeho emailu. Nejednalo se o žádný drahý nákup, ale vyplacení peněz. Odesílatelem byla firma OTK Media, která Tectona zastřešuje, a předmětem transakce byl Lost Ark a výplata 35 000 dolarů.

Streamer ihned přepnul na druhou obrazovku a začal lehce vyvádět. Oba jeho kolegové se podivovali, jak je možné, že tak důvěrný email měl tvůrce na hlavní obrazovce a proč nemá vypnuté notifikace. Na to jednoduše odpověděl, že neví, jak se to dělá. Po incidentu se pokoušel své diváky přesvědčit, že to, co viděli, byla jen nějaká mýlka a že spolupráce proběhla v listopadu, ale on své peníze dostává až nyní.

Tectone tak za několik vysílání obdržel obrovské množství peněz, o kterém se průměrnému divákovi může jen zdát. Přestože nevíme přesný důvod, proč streamer tolik vyváděl, mohlo se jednat čistě o strach z reakce jeho fanoušků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama