Týden plný CS:GO! V Sazka eLEAGUE se odehraje třetí a čtvrté kolo, v plánu jsou i dohrávky
Esport CS:GO Článek Týden plný CS:GO! V Sazka eLEAGUE se odehraje třetí a čtvrté kolo, v plánu jsou i dohrávky

Týden plný CS:GO! V Sazka eLEAGUE se odehraje třetí a čtvrté kolo, v plánu jsou i dohrávky

Aleš Pelc

Aleš Pelc

6. 9. 2022 13:17

Zatím je ve vedení soutěže Cryptova

Reklama

V druhém kole na konci srpna se hrálo čistě pro vítězství. Inside Games ani Entropiq Prague nezvládli navázat na předchozí remízové výsledky a podlehli 2:0. Osudnými se jim stala Cryptova a Enterprise. Ostravská organizace si pro tři body musela jít až do prodloužení druhé mapy, tam už ale IG na svého soupeře nestačili. ENTERPRISE si s „Pražany“ poradili bez nutnosti využití všech třiceti kol základní hrací doby, zvítězili rozdílem čtyř a následně šesti kol. Na silný začátek jarního splitu nenaváže Dynamo ECLOT, podlehlo totiž eSubě. Modrá krev si vydřela vítězství hlavně mapou Mirage, kterou ukončila až ve třetím prodloužení. 

Cryptova vs. Inside Games2:0 (16:11, 19:16)

Entopiq Prague vs. ENTERPRISE0:2 (12:16, 10:16)

eSuba vs. Dynamo ECLOT 2:0 (25:22, 16:12)

Ve středu nastoupí čtveřice celků k zápasům třetího kola. Entropiq v 16:30 čeká DNE a okolo 19 hodin budou hrát také Dark Tigers s Cryptovou. Pardubické Dynamo předvádí proti evropským soupeřům poslední dny skvělou formu, podaří se mu v ní pokračovat i v Sazka eLEAGUE? To Cryptova aktuálně vede tabulku a ráda by v tom pokračovala i nadále. V cestě ji stojí jen DTG, proti kterým jsou Ostravané favority. To ale stále nemusí nic znamenat.

Na čtvrtek je připravena další dvojice zápasů – a v obou z nich nastoupí eSuba. V rámci dohrávky prvního kola se v 16:30 střetne s ENTERPRISE a večer ji čekají ještě Inside Games. Je tedy otázkou, jak se modrobílý tým s touto dvojitou výzvou popasuje a kolik bodů ve čtvrtek dokáže získat.

Po pátečním volnu bude Sazka eLEAGUE pokračovat rovnou dalším kolem – čtvrtým. To je znovu rozděleno na více dní. Už v sobotu v 12:30 se na serveru znovu objeví eSuba a tentokrát narazí na Dark Tigers. V 15 hodin ke svému prvnímu utkání splitu nastoupí Sinners a jejich soupeřem bude Dynamo ECLOT. Třetím zápasem dne budou EIQ Prague proti IG, jeho start bude opět v 19 hodin. 

Týden plný CS:GO! V Sazka eLEAGUE se odehraje třetí a čtvrté kolo, v plánu jsou i dohrávky

Slovenskou hvězdu Patrika "Zero" Žúdela čeká první zápas v Sazka eLEAGUE

V neděli čeká dvojzápas i československou jedničku – celek Sinners. Nejprve v 12:30 poměří síly s Dark Tigers, hned poté budou Severočeši pokračovat s Cryptovou. Zlatým hřebem večera bude duel červeno-barevných organizací – ENTERPRISE a DNE. Místní dvojku a trojku čeká hodně zajímavý střet, který i pravděpodobně nastíní, jak se oba celky zařadí v tabulce.

Celý průběh soutěže a zápasy nejlepších československých CS:GO týmů můžete živě sledovat na kanále eLEAGUEcz. Přenosy začínají půl hodiny před prvním zápasem analyst deskem. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama