Tým, který téměř nehrál Rainbow Six: Siege, se dostal do zápasu mezi profesionály
Zajímavosti Rainbow Six Siege Článek Tým, který téměř nehrál Rainbow Six: Siege, se dostal do zápasu mezi profesionály

Tým, který téměř nehrál Rainbow Six: Siege, se dostal do zápasu mezi profesionály

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

13. 12. 2018 10:03

Občas nemusíš mít skill, stačí jen trocha štěstí.

Reklama

Skupinka studentů z Norska se chtěla přihlásit na jedné z největších e-sportových akcí roku - DreamHack Winter 2019, ale Counter-Strike: Global Offensive, jenž byl jejich primární hrou, měl přihlášky pouze pro pozvané hráče. A protože se přeci jen chtěli účastnit některého ze zápasů, tak se přihlásili na turnaj ve hře Tom Clancy's Rainbow Six Siege, kterou předtím téměř vůbec nehráli. Na kvalifikaci se mohl přihlásit kdokoliv. Pojmenovali se Minigolfgutta a čekali, jak je soupeři roznesou na kopytech už během prvního zápasu.

Jenže ještě ten den obdržel kapitán týmu informaci, že pro nedostatek týmů se kvalifikace ruší a tým bude hrát přímo na hlavním pódiu proti profesionálním týmům jako G2 či Liquid.

Ovšem s tím, že budou rozneseni na kopytech měli pravdu, první zápas prohráli 0-28. Ale prý si to naprosto užili. Celou dobu se smáli a měli dobrou náladu. Vůbec nedokázali uvěřit tomu, že je internet zná, protože jim lidé začali fandit a dokonce je přišli podpořit i na zápas. I my jsme jim fandili, i když nám ukázali, že tréning dělá své.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama