Ubisoft oznámil odložení her Far Cry 5 a The Crew 2
Gaming Článek Ubisoft oznámil odložení her Far Cry 5 a The Crew 2

Ubisoft oznámil odložení her Far Cry 5 a The Crew 2

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

9. 12. 2017 14:03

Odložení se kromě dvou očekávaných titulů dočkal i zatím neoznámený projekt. Kdy hry tedy vyjdou?

Reklama

Ubisoft oznámil odložení her Far Cry 5 a The Crew 2

Před začátkem víkendu nepotěšíme příznivce dvou již dříve oznámených titulů od Ubisoftu. Konkrétně se jedná o jednu z nejočekávanějších stříleček Far Cry 5 a open world závodů The Crew 2. U obou zmíněných her totiž vývojáři museli odložit data vydání a my si tak počkáme o něco déle.

V případě Far Cry 5 je odložení menší. Původně hra měla vyjít 27. února příštího roku, dočkáme se však o měsíc později, tedy 27. března 2018. Horší je to však v případě arkádových závodů, kterých jsme se měli dočkat 16. března. Současné datum vydání však není konkrétní, hry se fanoušci dočkají někdy v období mezi 1. dubnem a 31. zářím.

U obou titulů vývojáři odložení zdůvodnili zdokonalením hry, jakého se dostalo Assassin’s Creed Origins, na které měli vývojáři dost času. Podle toho následně také vypadali prodeje, na které si Ubisoft určitě nestěžuje. Jak Far Cry 5, tak i The Crew 2 vychází pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Vy si jej už nyní můžete předobjednat na stránkách czc.cz.

Vývojáři se navíc zmínili i o odložení třetího titulu, který zatím nebyl oficiálně představen. Jeho vydání je však zatím velmi dalece vzdáleno, dosud neznámého projektu se dočkáme mezi 1. dubnem 2019 a 31. březnem 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama