Udrží Slavia nadějný náskok v nejvyšší české fotbalové lize? Hraj s námi SazkaFantasy
Soutěže Článek Udrží Slavia nadějný náskok v nejvyšší české fotbalové lize? Hraj s námi SazkaFantasy

Udrží Slavia nadějný náskok v nejvyšší české fotbalové lize? Hraj s námi SazkaFantasy

Josef Cón

Josef Cón

8. 2. 2020 12:16

Král v Rusku, Škoďák v Turecku, Hušby v Německu a Suk v Anglii. A jak si povedeme my v SazkaFantasy?

Reklama

Král v Rusku, Škoďák v Turecku, Hušby v Německu a Suk v Anglii. Jaká bude Slavia na jaře, to se uvidí. A jak si povedeme my v SazkaFantasy, to je také otázka. Po podzimní části Ligy Mistrů se vracíme k zajímavé a populární fantasy hře a dáváme vám možnost získat periferie od SteelSeries.

SazkaFantasy jsme si velice oblíbili, jedná se o klasický fantasy formát, který umožní komukoli stát se trenérem snadno a rychle a to v různých lokálních i zahraničních soutěžích. Aktuálně jsou vypsány turnaje například pro Premier League, hokejovou Extraligu nebo právě nejvyšší českou fotbalovou ligu.

Druhá polovina základní části 1. české ligy je za dveřmi a my jsme se společně s Vojtou, tvůrcem na YouTube kanále The Top, rozhodli pro vás pravidelně odkrývat tipy na naši ideální jedenáctku hráčů v každém z 10 zbývajících kol v jarní části ligy. Plus máte možnost se zapojit do soutěže o SteelSeries příslušenství.

V každém kole hrajeme o 

Jak se do soutěže zapojit?

Princip je jednoduchý. Po registraci na SazkaFantasy.cz zadáte v uživatelském profilu promokód „thetop“ (bez uvozovek) a jste automaticky zařazení každé kolo do soutěže. Jediné, co následně musíte, je splnit svoji trenérskou povinnost a každé kolo, vybrat ty nejlepší hráče dle vaší intuice a doufat, že nasbírají co nejvíce bodů a vy se se svoji sestavou umístíte na prvním resp. druhém místě v žebříčku daného kola. Vyhlášení proběhne vždy v dalším videu.

Neváhej a staň se trenérem snadno a rychle na SazkaFantasy a buď lepší než my.

Jakou sestavu jsme zvolili pro následující kolo? Sleduj naše FB stránky a Vojtův YouTube kanál.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama