Unboxing prodejního balení Playstationu 5
Technologie Článek Unboxing prodejního balení Playstationu 5

Unboxing prodejního balení Playstationu 5

David Jiránek

David Jiránek

27. 10. 2020 13:43

Konzole od Sony dorazí v úhledném balení s bezdrátovým ovladačem a držákem.

Reklama

Začátek prodeje nového Playstationu se nezadržitelně blíží. Sony dle všech indicií postupně uvolňuje části embarga a zasílá prodejní balení konzole novinářům a influencerům. Ke konzoli se dostal i youtuber MKBHD a rozbalil nejen samotný Playstation, ale i většinu příslušenství.

Video potvrzuje prakticky všechny dosud známé informace. PS5 dorazí s jedním bezdrátovým ovladačem a HDMI 2.1 kabelem. Napájecí "brick" je přímo v konzoli a do zásuvky tak vede jen jeden tlustší kabel. Celá konzole stále působí masivně v porovnání s minulou generací i Xboxem Series X.

Dokoupit půjde i další bezdrátový ovladač, který s konzolí sdílí například velmi jemný 3D potisk inspirovaný čtyřmi tlačítky ikonickými pro Playstation. Napájecí stanice pro dva ovladače rovněž ladí s černo-bílým setem. DualSense gamepadům dodává energii přes speciální konektory. Magnety pro přesnější připojení ovšem výrobce nepoužil.

Bezdrátová sluchátka mají výhradně plastové provedení. Díky tomu jsou ovšem lehká a celkem pohodlná. Zkoušky zvuku jsme se bohužel zatím nedočkali. Posledním příslušenstvím byla FullHD kamerka. Také na její test si musíme počkat.

Sony všechno příslušenství doplnilo o klasické velké USB-A konektory, nebo USB-C pro napájení. Jde o velmi sympatický krok. Sluchátka i ovladače tak půjde nabít například pomocí kabelu k vašemu telefonu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama