Uniklé tance z verze 10.30
Gaming Fortnite Článek Uniklé tance z verze 10.30

Uniklé tance z verze 10.30

Petr Adam

Petr Adam

11. 9. 2019 13:40

Spolu s aktualizací Fortnite unikla řada herních emotů.

Reklama

Do Fortnite před malou chvíli dorazila aktualizace na verzi 10.30. Spolu s ní byly samozřejmě aktualizovány herní soubory. Toho se samozřejmě hned chopili leakeři, kteří se začali v souborech přehrabovat, což brzy přineslo výsledky. Známý leaker Lucas7yoshi na Twitteru zveřejnil videa všech uniklých emote, které se mu z herních dat podařilo získat.

V prvním videu tak ukazuje uniklý tanec s názvem Taco Time, ve kterém postava mává houskami. Druhou grimasou ve videu je Pizza Party, která ukazuje konzumaci pizzy.

Ve druhém videu potom leaker ukazuje emote Rage Quit, ve kterém hráčova postava hodí s konzolovým ovladačem o zem a následně ho odkopne.

Chvíli po zveřejnění těchto videí se objevilo i další, které má ukazovat nový skin Davinci spolu s dalším emote. Momentálně nedokážeme ověřit, jestli se skutečně jedná o nový tanec, nebo jde pouze o vzhled se starším tancem.

O dalších emotech zatím nemáme žádné informace. Pokud se něco dozvíme, budeme vás dále informovat.

Support a Creator 

Pokud se vám článek líbil, můžete nás ve hře podpořit zadáním kódu pro Support a Creator: Nejdeto. Za veškerou podporu děkujeme!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama