Unikly obrázky a specifikace nových XPS 15 a 17 od Dellu
Technologie Článek Unikly obrázky a specifikace nových XPS 15 a 17 od Dellu

Unikly obrázky a specifikace nových XPS 15 a 17 od Dellu

David Jiránek

David Jiránek

7. 4. 2020 08:17

Dočkat bychom se nových modelů mohly již za pár týdnů.

Reklama

V oblasti výkonných stylových notebooků se za špičku považují dva stroje. U Applu jde o Macbook Pro. Alternativu s Windows pak představuje řada XPS od Dellu. Jde o kvalitní lehké notebooky, které před lety odstartovaly trend zmenšování rámečků v této kategorii. Letos si aktualizací prošel nejmenší 13palcový model. Hodně uživatelů přesto čeká na nové modely s úhlopříčkou 15 a 17 palců. Nyní o nich známe první informace.

Unikly obrázky a specifikace nových XPS 15 a 17 od Dellu

Nové modely by měly v útrobách nabídnou nedávno představené procesory od Intelu 10. generace. Větší 17palcový model pak přinese grafickou kartu Nvidia GTX 1660 Ti v Max-Q variantě. Menší pak obdrž grafiku GTX 1650.

Krom interních specifikací změnou projde i displej. Po vzoru modelu XPS 13 zvolí Dell poměr stran 16:10 a zmenší spodní rámeček. Rozlišení se pak vyšplhá na 3840 x 2400 pixelů.

Výrobce již tradičně umožní různé konfigurace. Na výběr tak bude až 32 GB RAM a 1 TB interního úložiště. Oficiálně oba modely stále nebyly oznámeny, ale dle dříve uniklého harmonogramu Dellu by k tomu mohlo dojít během několika týdnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama